Testimonials

1 post, meer dan 300.000 views

Mijn meest succesvolle post op LinkedIn heeft meer dan 300.000 views opgeleverd. Die heb ik dankzij Omzetcoach.nl gerealiseerd. 

Om als startend bedrijf opdrachten binnen te halen heb ik bij Omzetcoach.nl de modules Omzetcoaching en LinkedIn for Business gevolgd. 

Omzetcoach.nl heeft mij de technische kant van LinkedIn laten zien. Ook hebben ze mij het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om met LinkedIn te starten en mezelf op LinkedIn zichtbaar te maken. Het persoonlijke contact wat ik hierin met Franck had vond ik geweldig. 

LinkedIn for Business maakt het voor mij leuk om met LinkedIn te werken. Ook heeft het me veel tijd bespaard en opdrachten opgeleverd. 

Hans de Boer

Klaar voor de toekomst

Ik heb Omzetcoach.nl ingeschakeld als sparringpartner voor mij als MKB ondernemer en vooral om te werken aan het verhogen van de verkoopeffectiviteit van mijn team.

We hebben onder andere zelf Omzetcoaching als aansturingsmethodiek geïmplementeerd en werken met een continue verbetercyclus op het commerciële proces.

We hebben hierdoor meer focus op het behalen van onze omzetdoelstelling. We benutten ons ERP systeem nu ook optimaler om het salesproces te managen.

Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde richting de klant zijn cruciaal voor onze business. De afgelopen periode kenmerkte zich door een strategische herpositionering en rebranding van ons merk.

Hierbij heeft ook het LinkedIn for Business programma geholpen om TAPES.NL zichtbaarder en klant aantrekkelijker te maken. Dit levert ook concreet leads op.

Het fundament van ons bedrijf is op commercieel vlak nóg steviger geworden en klaar voor de toekomst.

Robin van Ingen Schenau

Robin van Ingen had als wens de verkoopeffectifiteit van zijn team te verhogen.

46.000+, 351 reacties, 107 likes

Mark Vos is een specialist in het genereren van meer bezoekers en leads via LinkedIn. 

Met zijn hulp is het gemiddelde bereik van onze posts 10 keer hoger geworden.

Ook hebben we een veelvoud aan bezoekers op onze bedrijfspagina en is in korte tijd het aantal volgers met 15% gegroeid. Daarnaast is Mark een integere en fijne persoon om mee samen te werken.

Met één bijdrage op onze bedrijfspagina realiseerden we meer dan 46.000 views, 351 reacties, 107 likes en meer dan 150 leads.

Vincent de Pooter

A more professional and successful image

Mark is one reason why Shopware has a much more professional and successful external image on LinkedIn today. With his help and structured approach, we developed an initial approach for a social media guideline that enables our sales department to generate more visibility, reach, and leads. I am very grateful to Mark for his support, his excellent coaching, and professional solution. He’s also a very likable guy, with whom you can also talk about football over a beer.

Boris Redlich

Een strak werkplan

Samen met Mark hebben wij gewerkt aan ons marketingplan. Ontspannen nagedacht over onze plannen wat vervolgens keurig is samengevat in een strak werkplan (via Trello). Ook hebben we meegedaan aan één van de LinkedIn Challenges. Hierdoor is ons bereik op LinkedIn sterk verbeterd.

Mark denkt proactief mee en heeft een goede “met je voeten in de klei” mentaliteit. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over plan en uitvoering!

André Langenberg

Overheid

Ondernemend uit de bijstand

Franck heeft ons een aantal keer geholpen bij de pilot “Ondernemend uit de bijstand” van de gemeente Den Haag.

Met De Verkoopacademie verzorgde hij op enthousiaste en betrokken wijze een aantal commerciële trainingen op het gebied van verkoopvaardigheden en social selling via LinkedIn.

Franck zijn manier van vertrouwen winnen bij de deelnemers is bewonderenswaardig. Met zijn manier van presenteren straalt hij stabiliteit uit en is hij in staat een veilige omgeving te creëren die de deelnemers op dat moment nodig hadden. Hij maakte ze enthousiast, was in staat om ze te motiveren om mee te doen en kon inspelen op de verschillende wensen en behoeftes. Daarnaast heeft Franck ook een groot aantal individuele deelnemers geholpen bij het behalen van hun omzetdoelstellingen via de praktijkgerichte methode van Omzetcoaching.

Prettig was dat de Omzetgroeiplannen concrete acties bevatten waardoor de progressie goed meetbaar is. Meerdere ondernemers zijn inmiddels uit de bijstand dankzij hun inzet in de pilot en natuurlijk ook door de hulp en toewijding van Omzetcoach.nl.

Irina Noordam

Gemeente Den Haag

Trainers en coaches

Grootste klant binnengehaald dankzij nieuwe verkoopstrategie

Christiane en Carlijn van DWARS training & ontwikkeling besloten de hulp van Omzetcoach.nl in te schakelen. Ze misten een duidelijk plan om zichtbaarder te worden en meer klanten aan te trekken. Met behulp van Omzetcoaching en LinkedIn for Business haalden ze in 2022 hun grootste klant binnen. 

Christiane en Carlijn

Één nieuwe klant betekent voor mij tienduizenden euro's omzet

Ik maak met CFO’s van een financieel shared service center een kenniscentrum, dat 75% kosten reduceert.

Ik was LinkedIn op eigen houtje aan het verkennen. Dit kostte me veel tijd en energie en had weinig resultaat.

Franck en zijn collega’s van Omzetcoach.nl hebben van ‘sociaal verkopen’ hun vak gemaakt en zijn experts.

Met hun aanpak heb ik me in zes weken tijd heel gestructureerd ‘sociaal verkopen’ eigen gemaakt.

De resultaten zijn veel bereik en interactie op mijn bijdragen, gesprekken, 25% groei van mijn netwerk én flinke omzetgroei!

De investering is ruimschoots terugverdiend en het fijnste is dat ik het leuk vind op deze manier via LinkedIn contact te hebben met relaties, dat maakt deze aanpak voor mij duurzaam, dat is winst.

Als je uit LinkedIn leads wilt halen en met vakmensen wilt werken beveel ik Franck en zijn collega’s van harte aan.

Carina van Reeven

Genereer leads die waarde opleveren via omzetcoach.nl. Carina krijgt via nu waardevolle leads.

200 webinar deelnemers en tientallen nieuwe verkopen

Jonathan heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de lancering van OutlookInsight als e-learning voor productief werken in Outlook. Het product was medio 2021 gereed en wat nu? 

Jonathan heeft mij stap voor stap meegenomen op reis in alle mogelijkheden voor online verkopen. Hij heeft dit op een betrokken en betrouwbare manier gedaan. Het is een mooi succes geworden met vele nieuwe LinkedIn contacten, drukbezochte webinars en tientallen nieuwe opdrachtgevers. Jonathan heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd en speelde goed in op onverwachte situaties en nieuwe mogelijkheden.

Ruben Verzijl

Van €25.000 naar €67.000 omzet per jaar

Omzetcoaching heeft me geleerd om potentiële klanten met zelfvertrouwen te benaderen en hogere prijzen te vragen voor m’n diensten. Voorheen was ik zenuwachtig voor een gesprek, maar nu niet meer. Ik had nooit gedacht dat ik grote projecten kan verkopen, maar nu doe ik dat. Ik ben meer gaan durven doen!

De coaching heeft me ook geholpen om beter overzicht te krijgen van m’n bedrijf wat zorgt voor meer rust.

M’n bedrijf is het afgelopen jaar geëxplodeerd! We hebben de doelen elke keer naar boven bijgesteld en ook die zijn gehaald!

John van Leeuwen

Investering 10x terugverdiend in 3 maanden

Omdat ik mijn LinkedIn kennis wilde actualiseren ben ik ingestapt op het LinkedIn for Business Implementatietraject. Daarbij stel ik graag een uitdagend doel. Mark vertelde van iemand die via LinkedIn een webinar met 200 deelnemers realiseerde.

Dit daagde mij uit om drie webinars te plannen. Ik verzamelde hiervoor 287 inschrijvingen. Zo verdiende ik mijn investering in 3 maanden 10 x terug.

Deelnemers voor de webinar kreeg ik via een LinkedIn post met 13.000 views. Mark heeft hierbij meegekeken naar de tekst. De andere helft van de deelnemers kwamen voort uit mijn mailinglijst. Mark is klantgericht en kijkt positief-kritisch met je mee hoe je jezelf op LinkedIn nog scherper neer kunt zetten.

Saskia Postma

Altijd praktische tips en tools

Jonathan is enthousiast, motiverend en weet waar hij het over heeft.

Hij heeft mij geholpen met o.a. het maken van een Omzetgroeiplan, fondsenwerving en het commerciëler maken van onze website. Ook heeft hij mij laten zien hoe LinkedIn ingezet kan worden om als goed doel meer bekendheid te krijgen en potentiële donateurs te bereiken. Bovenal is Jonathan een geweldige coach die eerlijk zegt wat hij vindt, op een positieve, opbouwende manier.

Na een gesprek met hem was ik altijd blij, had ik nieuwe energie en een handvol praktische tips en tools om mee aan de gang te gaan.

Marjolein Roelfsema

Meer dan volledig gevulde opdrachten portefeuille

Na een LinkedIn profielcheck door Mark heb ik mij aangemeld voor de LinkedIn Challenge.

Tijdens deze Challenge heb ik vele waardevolle tips ontvangen en een omzetgroeigesprek gehad. Dat zorgde ervoor dat duidelijk werd dat ik meer gestructureerd moest gaan werken aan mijn zichtbaarheid op LinkedIn. Dit als voorbereiding op mijn stap om in januari als zelfstandige van start te gaan.

Dat op de juiste manier structureel zichtbaar zijn op LinkedIn werkt, heb ik inmiddels zelf mogen ervaren. Mijn LinkedIn bijdrages hebben een veel beter bereik gekregen en bovendien kan ik in januari van start met een meer dan volledig gevulde opdrachtenportefeuille.

Mark heeft niet alleen heel veel kennis en ervaring met LinkedIn maar is ook zeer betrokken. Geeft duidelijke tips en adviezen. Is bovendien een zeer prettig persoon om een gesprek mee te voeren.

Willemien van de Wouw

Op weg naar een succesvol doel

Franck is een coach die in een beperkte tijd een sterke analyse kan maken van een bedrijfsproces. Door mee te denken, maar vooral door realistische vragen te stellen, kom je zeer concreet tot de kern.

Franck stuurt constructief aan op het uitwerken en uitvoeren van ideeën die zorgen voor meer omzet, meer ontwikkeling en meer purpose. Een klankbord dat kritisch, maar zeer ondersteunend is. Dankzij een strakke planning ontstaat er meer zicht op de tussenstappen op weg naar een succesvol doel.

Ferdy Karto

Theater- en Filmmaker

Nieuwe inzichten

Ik kan iedere (startende) ondernemer Franck Fielemon van Omzetcoach.nl aanbevelen.

Ik kwam bij Franck in de oriëntatie- & opstartfase van mijn eigen bedrijf. Ik had zelf al het nodige denkwerk verricht, maar merkte dat ik op een bepaald moment niet verder kwam.

Door de jarenlange ervaring van Franck kwam ik tot nieuwe inzichten en heb ik een hele gedegen basis kunnen neerzetten waaronder missie, visie, SWOT analyse, confrontatiematrix en product/marktcombinaties. Het bleef niet alleen bij het theoretische kader, maar deze periode werd afgesloten met een zeer concreet actieplan inclusief follow-up en deadlines zodat het denkwerk naadloos overging in actie.

Bedankt Franck voor je al je hulp, meedenken, creatieve ingevingen, praktische tips en niet te vergeten je humor want dat zorgde voor een hele goede afwisseling van hard werken en plezier.

Edwin Beeker

Salesdrive

Verrassende lessen

Ik heb Mark ingeschakeld voor een LinkedIn training voor ondernemers, om meer uit LinkedIn te halen.

Zelf dacht ik dat het de fijne kneepjes wel onder de knie had. Niets was minder waar waardoor ik heel veel heb mogen leren. Een leuke verassing.

Wat fijn is dat Mark zich inleest in de profielen en er na de training nog een 1-op-1 moment geboekt kon worden. Ik heb deze training als zeer waardevol ervaren en weet nu ook beter hoe je ook daadwerkelijks leads kan genereren uit LinkedIn.

Dank je wel Mark, ik kan jou ten zeerste aanbevelen bij andere ondernemers!

Mariëlle Elsing

Echte aanrader

Franck Fielemon MOET je in de gaten houden als het gaat om gedegen te werk te gaan als je meer klanten en meer omzet wilt genereren. Door zijn gedegen en heldere presentatie en de interactieve elementen tijdens zijn training kom je veel te weten over social selling. En nog zoveel meer ins en outs. Zorg dat je erbij bent in de komende tijd! Echt een aanrader van de 1e categorie!

Mirjam Bloem

70 nieuwe webinar deelnemers via LinkedIn

Via het LinkedIn for Business programma leerde ik hoe ik een LinkedIn nieuwsbrief kon opzetten. Vanuit deze nieuwsbrief trok ik binnen twee weken 70 nieuwe webinar deelnemers aan en kreeg ik 30 nieuwe aanmeldingen voor m’n weggever. M’n webinar leverde 5 nieuwe klanten op.

Katleen van Landschoot

Virale bijdrage leverde 1.000+ leads op

Omzetcoach.nl heeft mij enorm goed geholpen om LinkedIn adequaat in te zetten. Onze samenwerking leidde tot een post waarin ik een visual van Covey aanbood. Deze post ging ‘viral’. Daarmee kreeg ik de kans mijn product op de kaart te zetten. Nog iedere dag pluk ik de vruchten van deze actie. Naast zichtbaarheid bracht dit ook een continue stroom van opdrachten teweeg. Dit geeft mij stabiliteit in het ondernemen, precies wat ik hoopte!

Angelique de Roos

Specifiek voor LinkedIn for Business