Méér rendement uit je evenement

Je organiseert een publieksevenement of klantevenement en dat kost geld. Goed nieuws. Veel partijen hebben interesse in jouw doelgroep en dat hoeven zeker geen concurrenten te zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het maximaal benutten van je evenement op commercieel gebied. Wij kunnen je helpen met gesponsorde programmering maar ook de kosten drukken door het verkopen van promoties tijdens je evenement. 

Event organisatoren halen dankzij onze service meer rendement uit hun evenement en houden daardoor meer geld over voor de productie van hun event. 

Wij brengen niet alleen vraag- en aanbod bij elkaar maar denken ook met je mee over het optimaal benutten van de commerciële mogelijkheden van je event. Door onze goede contacten met event organisatoren kunnen we je ook op weg helpen met productie en programmering. 

Graag vertellen wij je hoe wij voor een van de grootste zakelijke evenementen van Nederland de partners vonden, ondersteunden bij de programmering én een aanzienlijke besparing realiseerden door sponsoring van de netwerkborrel voor duizend personen. 

Tips & Tricks

Vraag en aanbod brengen we hier samen.

Speciaal voor jou schreven we een aantal interessante artikelen.

Lekker tegen je doelgroep aanschurken      

Event Marketing is hot. Lekker dicht tegen je doelgroep aan schurken. Je relaties zelf uitnodigen voor een lifestyle event, óf een bestaand event “branden”, komt steeds vaker voor. Het is nu eenmaal véél gezelliger om met je klant te kletsen in het zonnetje, onder het genot van een drankje en een hapje, dan te chatten op een forum.....lees meer 


© 2017 De Verkoopmaatschappij