Dé perfecte basis voor meer leads en klanten met onze LinkedIn for Business Challenge

466 deelnemers deden reeds mee aan onze eerdere LinkedIn for Business Challenges. Doe óók mee van maandag 3 juni t/m maandag 24 juni 2024 met de Summer Challenge!

Herken je een van onderstaande uitdagingen bij jezelf?

Doe dan mee aan de "Summer" editie van de LinkedIn for Business Challenge van Omzetcoach.nl

Gedurende drie weken nemen we je mee om je zichtbaarheid te vergroten op LinkedIn, meer profiel bezoekers te krijgen en betrokkenheid te vergroten. Dé perfecte basis voor meer leads en business!

Dit is wat deelname jou oplevert:

Onze LinkedIn for Business Challenges zijn een groot succes voor de deelnemers

0
Deelnemers
0
Impressies
0
Likes
0
Comments
0
Extra profielbezoekers
0
Nieuwe volgers

Wat krijg je als jij meedoet met de LinkedIn for Business challenge?

En als EXTRA

Profiteer nú van ons scherpe aanbod

De waarde van de challenge is extreem hoog. Momenteel bedraagt de investering €697,- ex btw voor deelname. In de vroegboekperiode betaal je slechts 497,- ex btw. Claim nú jouw plek om zeker te zijn van deelname. Om de kwaliteit en aandacht te kunnen garanderen kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. De laatste vier challenges waren uitverkocht en vol is helaas echt vol. 

Wat deelnemers zeggen

“AANRADER! Ik heb de afgelopen challenge als zeer positief ervaren. Heeft me niet alleen veel connecties en de stichting mooie donaties/bomen gebracht, het was ook erg leuk!” – Giel Boes (Stichting Boes Bos)

“Ik kan het echt iedereen aanraden, als je op een andere manier wil leren kijken en omgaan met LinkedIn!” – Christiane Keizer (Trainer)

“Wat een dynamiek in de groep. Leuke mensen en super inspirerend!! Geweldig en zeker effectief om mee te doen aan deze challenge! Super goed georganiseerd.”Antoinette Nunes Meijer (Senior Consultant MKB)

“Zeer nuttig traject. Aanbevolen!” – Sandrina Bokhorst (Persoonlijk Rome) 

“Het zijn 3 zeer waardevolle weken geweest. Veel geleerd. Wil je meer met LinkedIn bereiken dan is dit je kans om mee te doen. Vorig jaar deed ik mee aan de challenge. Dat heeft mij heel veel gebracht en dat gun ik jou ook. Dit is echt een aanrader.” – Angelique Lijffijt (Web Designer)

“Dikke aanrader voor iedereen die meer uit LinkedIn wenst te halen.” – Maurits Bol (Account Manager)

“Heel leuk en leerzaam deze challenge. Heel fijn om je eigen creativiteit in te zetten, tips te krijgen en verbinding te maken met je connecties.” – Eliza Starrenburg (HSP Coach)

“Super goed, ik kan het iedereen aanraden!” – Bart van den Bosch (Consultant)

“Door deel te nemen aan de Challenge op LinkedIn van Omzetcoach.nl heb ik meer zicht gekregen hoe dit fenomeen werkt. Ik ben over mijn koudwatervrees heen en heb een aantal zinnige tips en tricks gekregen. Bedankt! Ik kan hiermee uit de voeten!” – Lianne Banda (Rouw- en Verliesbegeleiding)

“Heel erg bedankt voor alle nieuwe inzichten en waardevolle informatie! Dit gaat mij zeker heel erg helpen om mijn bedrijf nog beter en makkelijker van de grond te krijgen!” Romy van der Kolk (Usability Expert)

“Heel waardevol! En leuke nieuwe mensen leren kennen!” – Wendy van den Noord (VA)

“Erg nuttige training, veel van geleerd en al resultaat mee bereikt.” – Wim van Essen (Lease Adviseur)

“Het was een zeer waardevolle cursus” – Johan Swaneveld (Fotograaf)

“Was super leuk en leerzaam! En erg effectief! Heb een hoop geleerd en veel nieuwe connecties gemaakt!”Martijn van der Nat (Grafisch Vormgever)

“Erg blij dat ik heb meegedaan! Aanrader.” – Edith Heslinga (Inside Sales HippoLine BV)

“Zeker een aanrader! Heeft me ontzettend geholpen, vooral ook het stukje mindset en inzicht krijgen.” – Bryan Lossie (EduKlik)

“Bedankt voor alle handige tips & tricks” – Bob Kouwenhoven (Teun Works)

“De LinkedIn Challenge is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil doen met LinkedIn. Super waardevol en leerzaam.”Dorcas van der Smissen (NLP Trainer en Coach)

“Niets teveel beloofd. Ik vond het drie waardevolle weken met Omzetcoach.nl.” – Hans de Boer (Executive Coach)

“Mijn connecties zijn in 3 weken gestegen van 600 naar 1300! En ik had een post met 60.000 views terwijl ik voorheen niet boven de 6.000 was gekomen. Dus zeker een aanrader!” – Suzanne van der Hoorn (Transformatiecoach)

“Het is een mooi en leerzaam traject. Ik post al ruim een jaar, met minimaal resultaat. Ik weet na de challenge wat er allemaal anders en beter kan om het beste uit LinkedIn te halen.” – Linda van der Broek (Specialist in stress- en burn out klachten)

“Ik kan de challenge echt aanbevelen. Ik dacht dat ik al wist hoe ik bereik moest krijgen op Linkedin (boek gelezen), maar dat het gewoon tijd nodig heeft. Als startende ondernemer is mij ook verteld dat je niet te veel moet verwachten van Linkedin, het is beter om offline te netwerken. Nou, dat blijkt helemaal niet te kloppen! Omzetcoach.nl leert je hoe je bijdragen maakt die wél bereik en interactie krijgen. Verder heb ik mijn connecties in drie weken verdubbeld.” Mirjam Heslinga (Testimonial Video Creator)

“Ik kan het van harte aanbevelen, heeft mij enorm geholpen met groeien als bedrijf!” – Josanne de Graaf (Docentmentor)

“Aanrader! Perfect voor elke professional die meer uit LinkedIn wilt halen. Ik haal een mooi bereik dankzij LinkedIn for Business!” – Felicia Lin (Videomarketing Consultant)

“Zeker een aanrader, veel aan gehad!” – Bouke de Jong (Verbeter de stad)

“De challenge heeft me veel gebracht, ik pluk er dagelijks de vruchten van!” – Angelique de Roos (De Roos Visuals)

LinkedIn for Business challenge