Het team

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl

Franck Fielemon

Oprichter Omzetcoach.nl, Voorschoten

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl 

Jonathan Fokker

Partner en Omzetcoach, Houten

Omzetcoach Jonathan Fokker (1982) heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van ZZP en MKB ondernemers op het gebied van sales en (online) marketing, LinkedIn en Facebook. Daarnaast traint en coacht hij mensen in het buitenland (vnl. Azië en Afrika) om eigen bedrijven te starten. 

Mark Vos

Omzetcoach, Den Haag

Omzetcoach Mark Vos (1981) is sinds 2012 actief als sales manager en business consultant o.a. voor T-Mobile. Daarvoor was hij commercieel adviseur in de financiële dienstverlening.

Kiki Oosterbroek

Omzetcoach, Den Bosch

Kiki Oosterbroek (1974) heeft jarenlange ervaring in het coachen van Corporate (sr.) management, MKB en ZZP op het gebied van Leadership en mindset. 

Door 15 jaar als expat gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Korea, heeft ze een internationaal netwerk opgebouwd wat ze graag inzet om te bouwen aan het verder internationaliseren van Revenuecoach.com.

Hans Boxman

Klantadviseur, Voorschoten

Hans Boxman (1958) heeft net als Franck een zeer lange werkervaring bij DHL in verschillende commerciële binnendienst functies. Hij is sinds 2019 werkzaam bij Omzetcoach.nl als verkoopmedewerker binnendienst. Hierin ondersteunt hij de omzetcoaches in het signaleren en het verzilveren van de omzetkansen bij ondernemers. 

Frank Hazeborg

Website en SEO specialist, Ter Apel 

Het belangrijkste aspect van jouw eigen website is dat ‘ie doet wat jij ervan verwacht. Daarom ontwikkelt Frank – samen met Omzetcoach.nl – strakke websites, gericht op het genereren van leads en verkopen. Daarnaast is Frank gespecialiseerd in Google optimalisatie (SEO), zodat jouw potentiële klanten je online goed weten te vinden. 

Jan Posdijk

Omzetcoach, Mijdrecht

Omzetcoach Jan Posdijk (1961) heeft als marketeer 23 jaar lang voor verschillende A-merken gewerkt. Als eigenaar/oprichter van marketingbureau Know How To Grow adviseert, traint en coacht hij sinds 2007 ondernemers op het gebied van (online) marketing, positionering en social media. Zijn motto: “Wees relevant voor jouw klant!”