Het team

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl

Franck Fielemon

Oprichter Omzetcoach.nl, Voorschoten

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl 

Jonathan Fokker

Partner en Omzetcoach, Houten

Omzetcoach Jonathan Fokker (1982) heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van ZZP en MKB ondernemers op het gebied van sales en (online) marketing, LinkedIn en Facebook. Daarnaast traint en coacht hij mensen in het buitenland (vnl. Azië en Afrika) om eigen bedrijven te starten. 

Mark Vos

Omzetcoach, Den Haag

Omzetcoach Mark Vos (1981) is sinds 2012 actief als sales manager en business consultant o.a. voor T-Mobile. Daarvoor was hij commercieel adviseur in de financiële dienstverlening.

Jan Posdijk

Omzetcoach, Mijdrecht

Omzetcoach Jan Posdijk (1961) heeft als marketeer 23 jaar lang voor verschillende A-merken gewerkt. Als eigenaar/oprichter van marketingbureau Know How To Grow adviseert, traint en coacht hij sinds 2007 ondernemers op het gebied van (online) marketing, positionering en social media. Zijn motto: “Wees relevant voor jouw klant!”

Lotte van den Broek

Omzetcoach en schrijfcoach, Leiden 

Wil je de concurrentie voor zijn en omzetkansen creëren, dan heb je als ondernemer een commercieel sterke partner nodig. Omzetcoach Lotte van den Broek (1989) heeft als eigenaar van copywritingbureau The Copy Revolution tientallen bedrijven en zzp’ers succesvol getraind in het schrijven van converterende teksten voor nieuwe klanten en een hogere omzet. Lotte begeleidt je in taal, positionering en strategie, zodat je onderneming zich stevig in de markt positioneert en kansen omgezet worden in resultaten.

Kiki Argoudelis

Klantadviseur, Voorschoten

Kiki Argoudelis  (1986) heeft een achtergrond bij DHL in verschillende commerciële binnendienst functies. Zij is sinds 2023 werkzaam bij Omzetcoach.nl als verkoopmedewerkster binnendienst. Hierin ondersteunt zij de omzetcoaches in het signaleren en het verzilveren van de omzetkansen bij ondernemers. 

Hans Boxman

Klantadviseur, Voorschoten

Hans Boxman (1958) heeft net als Franck een zeer lange werkervaring bij DHL in verschillende commerciële binnendienst functies. Hij is sinds 2019 werkzaam bij Omzetcoach.nl als verkoopmedewerker binnendienst. Hierin ondersteunt hij de omzetcoaches in het signaleren en het verzilveren van de omzetkansen bij ondernemers. 

Frank Hazeborg

Website en SEO specialist, Ter Apel 

Het belangrijkste aspect van jouw eigen website is dat ‘ie doet wat jij ervan verwacht. Daarom ontwikkelt Frank – samen met Omzetcoach.nl – strakke websites, gericht op het genereren van leads en verkopen. Daarnaast is Frank gespecialiseerd in Google optimalisatie (SEO), zodat jouw potentiële klanten je online goed weten te vinden. 

Patrick Berghout

Coach en Trainer, Heinenoord 

Als activator – gedreven door passie – brengt Patrick organisaties, teams en individuen graag in beweging. Hij creëert een omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het ultieme doel hierbij is de gewenste ‘duurzame’ gedragsverandering. De lange termijn samenwerking vormt hierin de sleutel tot succes.