Wil jij méér impact met content op LinkedIn?

Meld je aan voor een van de LinkedIn for Business Content workshops

Waar moet ik over schrijven op LinkedIn, hoe krijg ik meer impressies en volgers. Hoe bouw ik aan mijn autoriteit en claim ik expertise? En op welk tijdstip plaats ik dit dan. Oh ja, en hoe krijg ik daar dan ook zin en plezier in en bouw ik er een routine in op? En hoe krijg ik dan veel bereik en betrokkenheid?

Allemaal vragen die we gaan beantwoorden, angsten die we gaan wegnemen en overtuigingen die we ombuigen tijdens de praktische workshops contentcreatie in Voorschoten.

Na een korte introductie ga je aan de slag met het maken van LinkedIn content! Na afloop van deze middag heb je voor een maand aan bijdrages beschikbaar voor je persoonlijke LinkedIn profiel én krijg je een handige multiplier waarmee je in een paar simpele stappen een complete jaarkalender hebt.

Vind jij het lastig om content te bedenken en schrijven of wil je méér bereik en impact met je bijdrages dan is dit dé workshop voor jou.

Na afloop krijg je ook het boek “Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn” van Ina Boer mee naar huis.

Jouw voorbereiding is minimaal. Aanmelden kan via onze webshop! Er is plek voor maximaal 10 deelnemers per sessie. De workshops worden gefaciliteerd door Franck Fielemon.