Meer rust, meer plezier en groei in je bedrijf door een continue stroom van leads en klanten door de LinkedIn for Business strategie

Investeer in je kennis & vaardigheden om LinkedIn tot een duurzame leadbron te maken
Persoonlijk - Op maat - Duurzaam (eenmalige investering) - 0 euro salesfunnel (geen advertentiekosten nodig) - 24/7 support

Herken je dit bij jezelf?

Ik begrijp goed wat je bedoelt...

LinkedIn For Business Online Implementatie Geeft jou

Ruim 1.000 klanten in 5 jaar met behulp van LinkedIn

Elke maand genereren we honderdduizenden views op LinkedIn. Dit levert ons honderden leads en hieruit mogen we enkele tientallen klanten per maand helpen met het optimaliseren van hun eigen verkoopproces. De afgelopen 5 jaar zelfs ruim 1000 klanten.

Dit proces is duurzaam. Data van potentiële klanten worden vastgelegd in onze eigen systemen zonder dat het ons tijd kost. Bekijk hieronder een screenshot van ons email marketing systeem met gekwalificeerde nieuwe leads van 30 dagen. 

LinkedIn for Business Online Implementatietraject

Doordat we deze strategie succesvol hebben toegepast, kregen we van steeds meer klanten het verzoek ze daarbij ook te helpen. 

Via een onderscheidend concept delen we in een besloten LinkedIn groep de strategie. Dit is inclusief de theorie, inzichten, werkinstructies en praktijkgerichte opdrachten. Jij gaat hiermee aan de slag, krijgt feedback, en kunt daar ook om vragen. 

Op maandagochtend en vrijdagmiddag zijn er groepscalls via Zoom om terug te blikken. Of om kort te bespreken waar jij tegenaan loopt.

Je implementeert niet alleen de strategie maar ook de processen en eventuele systemen. En je leert de technieken en vaardigheden om maximaal bereik en impact te creëren.

De Implementatie wordt aangeboden in vijf modules;

Linkedin for business online implementatieprojectVoor zover bekend de eerste en enige LinkedIn implementatie die ook écht via het LinkedIn platform wordt gegeven zodat je als vanzelf een dagelijkse routine ontwikkelt.
 
Gedurende het traject heb je recht op 24/7 support op basis van fair use.

LinkedIn for Business Online Ervaringen

"Via het LinkedIn for Business programma heb ik beter inzicht gekregen om met LinkedIn mijn zichtbaarheid en netwerk te vergroten. Ik heb een bijdrage geplaatst waarbij ik een UAV-GC projectschema aanbood waarbij teams minder voor verrassingen komen te staan bij het managen van projecten. Deze bijdrage kreeg ruim 120 duizend views, ik kreeg 1200 aanvragen en dit leverde 30 aanmeldingen voor een vervolgsessie op. Alleen al met deze ene bijdrage heb ik mijn netwerk weten te verdubbelen met ruim duizend waardevolle connecties. Binnen en ook na het programma was Franck altijd bereid mee te denken en advies te geven."

LinkedIn for Business Online Implementatietraject

Vijf opeenvolgende modules via LinkedIn

PLUS

En als BONUS

Profiteer nú van ons scherpe aanbod, start met de implementatie van LinkedIn als duurzame leadbron.

Haal het maximale rendement uit LinkedIn. Het LinkedIn for Business implementatietraject kent een snelle terugverdientijd en een hoge ROI vergeleken met andere leadbronnen. Ook is er géén sprake van terugkerende advertentiekosten omdat het uitgangspunt organisch bereik is.

De investering in jouw succes bedraagt slechts eenmalig €2.497,- ex BTW

Bekijk de video voor een kijkje achter de schermen

Voordelen van deze implementatie

Jouw voordeel

Inclusief

Wat anderen zeggen