Diensten

Video afspelen

Omzetgroeimodel

We realiseren de omzetdoelstellingen en verhogen de verkoopeffectiviteit van jezelf of je team met behulp van het Omzetgroeimodel®️.

Centraal aan dit model is de (MKB) Omzetcoaching. Gedurende gesprekken van 2-2,5 uur ontwikkelen we samen een SMART Omzetgroeiplan bestaande uit je marketing- en salesstrategie met concrete acties die jij en je team gaan doen om je omzetdoelen te realiseren. Regelmatig plannen we kortere stok-achter-de-deur gesprekken waarin we vieren wat er goed gaat, problemen bespreken, oplossingen aandragen en je accountable houden aan je taken.

Vanuit de Omzetcoaching zetten we acties uit om je doelen te realiseren. Dit kan zijn sociaal verkopen op LinkedIn, het leren voeren van goede verkoopgesprekken, het inrichten van een salesfunnel op je website en koppelingen met je CRM, het creëren van content of andere acties. Sociaal verkopen leidt tot zichtbaarheid, contentcreatie leidt tot aantrekkingskracht, leadgeneratie zorgt voor leads en goed leren verkopen zorgt voor omzet.

We werken op basis van 3 pijlers:

1.    Mindset – belemmerende overtuigingen wegwerken

2.    Vaardigheden – tools en skills leren

3.    Structuur – implementeren dagelijkse structuur van werken of systemen om omzetkansen te borgen en verzilveren