Fundamentals

Wil jij méér zichtbaarheid, leads en nieuwe klanten?

Investeer in Fundamentals!

Fundamentals gaat je helpen om jezelf sterker te positioneren, zichtbaarder te worden, leads te genereren en betere verkoopgesprekken te voeren. Hiermee ga je nieuwe klanten werven!

Met behulp van de beste tips en inzichten vanuit onze ervaring met LinkedIn, Omzetcoaching en Succesvol Verkopen ga je praktijkgericht aan de slag zodat je succesvol klanten aantrekt en meer plezier in verkopen krijgt.

Investeer in Fundamentals en gun jezelf deze bijzonder effectieve en waardevolle content. Met opgenomen sessies en een besloten LinkedIn groep waar je alles in terug kunt vinden.

Je krijgt 6 opnames van 1 uur met handouts en hulpmiddelen en kunt de inzichten toepassen wanneer het je uitkomt!

We gunnen dit iedere ondernemer, daarom betaal je geen 297,- maar slechts 97,- ex btw!

Hiermee verhoog je je verkoopeffectiviteit en creëer je voor jezelf de maximale slagingskans.

Herken je dit bij jezelf?

Ik begrijp goed wat je bedoelt...

Doordat verkopen misschien niet helemaal “jouw ding” is en je je liever bezig houdt met het helpen van klanten blijft marketing en sales iets wat je liever uitstelt. Het gevolg is natuurlijk wel dat je te weinig nieuwe klanten hebt. En wat vooral jammer is, is dat je daardoor minder klanten écht kunt helpen dan je eigenlijk zou willen (klanten die jouw hulp waarschijnlijk goed kunnen gebruiken). De werkelijkheid is dat je geweldige omzetkansen kunt creëren.

Fundamentals

We gaan  je helpen om je zichtbaarheid en commerciële slagkracht te vergroten.

Praktijkgericht en hands on en vooral op een leuke speelse manier!

Hierdoor ga jij niet alleen FOCUS aanbrengen maar ga je ook een stevige basis leggen die je structureel gaat helpen. Je aantrekkingskracht en verkoopvaardigheden zullen enorm verbeteren waardoor je meer omzet kunt realiseren.

Door regelmatig nieuwe klanten aan te trekken krijg je veel meer grip op je omzet, waardoor je minder zorgen rondom het verkoopproces hebt.

Hierdoor zul je meer financiële rust in je hoofd ervaren omdat je commerciële resultaten voorspelbaarder worden.

Fundamentals gaat je helpen om;

Gun jezelf meer klanten!

Fundamentals

INCLUSIEF

Veelgestelde vragen over Fundamentals

Wat kost het en hoeveel tijd ben ik kwijt?

De belangrijkste vraag is uiteraard, wat gaat Fundamentals je opleveren? Je krijgt tips en handvatten om structureel je zichtbaarheid en verkoopeffectiviteit te verbeteren. Hierdoor ga je meer rendement uit je marketing- en verkoopinspanningen halen. En je zult met meer plezier en gemak zichtbaar worden, leads genereren en je omzet verbeteren.

Jouw investering bedraagt geen 297,- maar slechts een symbolisch bedrag van 97,- ex btw.  In tijd ben je een aantal  uur kwijt aan het bekijken van de zoomcalls. De praktijkopdrachten kosten je uiteraard ook tijd, maar die vallen onder effectieve verkooptijd.

Fundamentals is eerder verkocht als een LIVE Sales Challenge in de zomer van 2024. Het materiaal is zó waardevol dat het zonde is om het niet te hergebruiken. In de slidedecks en zoomcalls wordt er gerefereerd aan de Sales Challenge. Daarom betaal je nu geen 297,- maar slechts 97,- ex btw. 

Er zijn zes sessies met ieder een slideck, hulpmiddelen, de eerder opgenomen zoomcall en een concrete opdracht. 

Sessie 1 Positionering & Strategie

Sessie 2 Omzetmachine en Pijplijn management

Sessie 3 LinkedIn for Business Introductie

Sessie 4 De perfecte post op LinkedIn

Sessie 5 Succesvol Verkopen O.M.Z.E.T. methodiek

Sessie 6 Succesvol Verkopen omgaan met bezwaren

Iedere ondernemer kan deelnemen. Je ervaring doet er niet toe. Het belangrijkste is dat je zelf verbeterpotentieel ziet, daar ga je mee aan de slag op je eigen manier met onze inzichten.