ZZP Omzetcoach

Als ondernemer wil je je graag bezighouden met je passie binnen je eigen vakgebied. Acquisitie en relatiebeheer komen meestal niet op de eerste plaats. Gericht commercieel netwerken en het uitvoeren van een effectieve verkoopstrategie zijn echter van groot belang voor de continuïteit van je inkomsten. Wij maken je comfortabeler met het verkoopproces en helpen je de voordelen van nieuwe on- en offline verkooptechnieken en marketingautomatisering te begrijpen. Zo zijn we voor jou een sparringpartner die je met handige tips op weg kan helpen bij het makkelijker behalen van je omzetdoelstellingen.

Je wordt een betere verkoper. Met een hogere omzet van meer klanten word je minder afhankelijk en heb je minder zorgen. Hierdoor hou je tijd over voor de dingen die je écht leuk vindt!

Omzetcoach.nl

Ondersteunt ondernemers bij het optimaliseren van hun verkoopprestaties;

- Praktijkgerichte workshops & trainingen
- On the job coaching
- Implementaties verkoop- en marketingautomatisering
- Optimalisatie commerciële processen
- Website traffic en funneling
- Interim management

Neem contact op

Onze aanpak

Samen met jou analyseren we je uitdagingen. Waar loop je tegenaan en wat is daarvan het gevolg voor jou als ZZP ondernemer? We kijken naar je verkoop- en marketingstrategie en naar de effectiviteit van je verkoopinspanningen. Met een concreet SMART omzetgroeiplan brengen we je verkoopresultaat naar het gewenste niveau. 

Na een intakegesprek wordt een planning voor omzetcoaching gemaakt op basis van je eigen behoefte. In de regel levert elk gesprek een nieuw SMART omzetgroeiplan op. ZZP Omzetcoaching (individueel) is al mogelijk vanaf 397,-. Bekijk hier alle mogelijkheden voor individuele omzetcoaching.       

Plan een kosteloos en vrijblijvend Omzetgroeigesprek

© 2019 De Verkoopmaatschappij