Succesvol Verkopen
Online Evenement
donderdag 5 november 2020

Investeer in jezelf en sluit 2020 positief en met méér nieuwe klanten en omzet af.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Video Succesvol Verkopen za 1 februari

Herken je dit bij jezelf?

Succesvol Verkopen gaat jou helpen om

Succesvol Verkopen voor ondernemers
5 november 2020

Wat maakt dat sommige verkopers succesvoller zijn dan anderen?

Met de handvatten en praktische tips uit dit programma, kun jij 2020 positief afsluiten en leg je de basis voor 2021, wellicht wel je meest succesvolle jaar ooit!

Wij gaan samen met jou aan de slag zodat jij een topverkoper wordt! 

Commercieel denken, ontwikkel de juiste commerciële mindset

Een van de drie succesingrediënten van succesvol verkopen. Waarmee onderscheiden topverkopers zich van de rest? Verschillende sessies zullen dieper ingaan op mindset waaronder "Maak je jezelf onaantastbar voor afwijzing" door je brein te trainen met hulp van Nicole Jongerius en bereik succes door er onvoorwaardelijk in te geloven, heidi Schring neemt je mee in de wereld van de "The law of attraction"

Ontwikkel 21e-eeuwse commerciële vaardigheden

Als je een goede verkoper wilt worden dan heb je uiteraard ook goed ontwikkelde vaardigheden nodig. De tijd waarin we levern vereist een breed georiënteerde interesse. Het aanbod in ons programma sluit daar op aan van social media vaardigheden tot kernkwaliteiten van verkopen op het gebied van gespreksstructuur en gespreksvaardigheden. Laat je inspireren door key note Anna-Maria Giannattasio over hoe je écht goed kunt worden op socials. Doorgwinterde salestrainers en salesprofessionals zoals Marie-José Giebels, Muriël Versluis en Niels Stuijfzand delen hun visie op het verkoopvak en geven jou waardevolle handvatten om succesvoller te verkopen.

Een gestructureerd verkoop- en marketingproces

Wil je écht de voorspelbaarheid van je omzet vergroten zodat je je minder zorgen hoeft te maken over je inkomen en rust krijgt rondom het verkoopproces dan gaat deze dag je helpen! Breng structuur aan in je marketing- en verkoopproces. Key note spreker Franck Fielemon zal hierover uitwijden. Jonathan Fokker zal een webinar geven waarin hij een exact stappenplan deelt over het creëren van virale content. Viraliteit is geen toeval en het behalen van je omzetdoel evenmin.

De netto-opbrengst van het Succesvol Verkopen Evenement komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden

In Ronald McDonald Huis Leiden logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Willem-Alexander Kinderziekenhuis, onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

Bestel je tickets nu!

Succesvol Verkopen Evenement

€197
97
  • Succesvol Verkopen Evenement op 5 november 2020

Succesvol Verkopen Evenement incl. 1-op-1 Premium Omzetcoaching

€694
497
  • Succesvol Verkopen Evenement op 5 november 2020
  • Inclusief Premium 1-op-1 Omzetcoaching

Programma

Key note Franck Fielemon - Bouwen aan resultaat

Hoe behaal je je omzetdoelen? Met een achtergrond als wereldwijd verantwoordelijke voor Telesales en lead Management bij het meest internationale bedrijf ter wereld, DHL, heeft Franck als geen ander zicht op het belang en de impact van een gestructureerd verkoopproces. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van verkoopafdelingen door heel de wereld en gaf leiding aan een team van 250 salesmedewerkers in 50 landen. In de afgelopen 3,5 jaar bouwde Franck aan zijn eigen bedrijf en schetst hij aan de hand van praktijkvoorbeelden uit heden en verleden zijn kijk op de succesingrediënten van succesvol verkopen.

Key note Marcel Adriaanse - Zakendoel op gevoel

Marcel Adriaanse is bedrijvenbouwer, investeerder en medeoprichter van interim- en consultancybureau Hofmeier. Zijn ondernemerskwaliteiten, levenservaring en unieke persoonlijkheid maken hem tot een inspirator voor ondernemers, managers en kennisprofessionals. Het verbinden van mensen is de rode draad in zijn gedachtegoed. Zijn boek "Zakendoen op gevoel" staat momenteel op nummer één op managementboek.nl. In je werk sta je dagelijks voor keuzes. Hoe haal ik deze deal binnen? Neem ik die sollicitant aan of niet? Is het slim deze investering te doen? Veel mensen benaderen dit soort vragen het liefst rationeel: ze verzamelen informatie, analyseren die en doordenken alles grondig. Dat levert vaak hoofdpijn op, maar lang niet altijd een goede beslissing. Wat zou er gebeuren als je wat vaker zou luisteren naar je gevoel?

Key note Ronald Bogaerds - Street smart sales

Ronald Bogaerds is verkooptrainer, spreker en adviseur. Hij is directeur van Sales Academy. Hij wordt ingehuurd door organisaties als Essent, SDU, Postcodeloterij, Telfort en andere zakelijke dienstverleners om verkopers te leren hun targets te halen. Als je street smart bent, kun je alles aan iedereen verkopen. Wil jij ook zo'n topverkoper worden die ijs kan verkopen aan eskimo's? Ontdek dan de kracht van de 8 powerskills. Moderne klanten zijn moeilijk te overtuigen. Ze zijn goed geïnformeerd en niet bang om te onderhandelen. Als jij wilt winnen, dan moet je street smart worden: zelfverzekerd, alert en altijd beter voorbereid dan de ander. Zijn nummer één boek Street smart sales wordt nu al hét salesoek van 2020 genoemd. Ronald en zijn boek zitten boordevol verhalen, inspiratie, praktische tips en voorbeelden waarmee je een betere verkoper wordt. Ontdek wat topverkoper Ronald Bogaerds duizenden verkopers heeft geleerd en word ook een street smart topverkoper.

Key note Anna-Maria Giannattasio - Tijd om écht goed te worden op de socials

Anna-Maria laat zich omschrijven als Ondernemer, Puur, Enthousiast Organisatietalent, Doorzetter, Pionier. Non stop. Eventorganiser en Social Media star. In het verleden gekozen door FD tot Engaging Woman Of The Year, Top 100 zakenvrouw NextWoman. Eigenaar Puur.nl en podcastmaker. Verbinder en spreker. Hoe maak je een positief en effectief verschil op de Socials? Leer het van deze expert. 10 strategieën die gaan zorgen voor meer bereik, engagement en oprecht plezier.

Talk - Jelle Rood - #goedfout

Wil jij jezelf of jouw bedrijf naar volgende niveau tillen? Dan ‘moet’ je meer risico’s durven nemen dan je nu doet. Ondernemen staat vrijwel gelijk aan risico's durven nemen, consequenties daarvan aanvaarden en doorgaan op basis van het geleerde. Hoe je dit het beste kan doen leer je in deze sessie. #goedfout.

In een ogenschijnlijk perfecte wereld heeft iedereen alles voor elkaar. Tegelijkertijd is er een groeiende ‘fuck up beweging’. Mensen die schaamteloos vertellen over fouten, fuckups en falen in hun leven. Jelle is er één van. Na een succesvolle corporate carrière van bijna 20 jaar, is hij in 2013 een boodschappenbezorgservice gestart. Helaas ging deze start-up drie jaar later failliet, waarna hij als mede aandeelhouder en commercieel directeur van een scale up heeft ervaren hoe hard een bedrijf kan groeien en wat daar bij komt kijken. Sinds 2018 is hij als coach en sparringpartner werkzaam op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Jelle is er van overtuigd dat persoonlijke groei de motor is voor zakelijke groei. En fouten durven maken is de brandstof van die groei.

Talk - Chantal van den Berg - De drie topelementen vanuit Neuromarketing waardoor mensen altijd kopen, ook al is het crisistijd.

Wil jij bij de top 1% horen als het gaat om die kennis te hebben zodat mensen online ook écht over de finishlijn komen? Kennis die je laat zien wat de drie topelementen vanuit Neuromarketing zijn waardoor mensen altijd kopen, ook al is het crisistijd. Deze talk geeft je:

• De elementen die jou een aha-moment bezorgen, maar die elk brein nodig heeft om überhaupt bij de finishlijn te komen
• De 5 cirkels die jouw dienst van waardeloos naar extreem waardevol laten gaan en zorgen dat iemand direct een handtekening zet
• Twee soorten video’s die je vergeet te gebruiken, maar die elke ondernemer nodig heeft waardoor overtuigen overbodig wordt

Alleen, kennis is waardeloos zonder een koppeling met de praktijk. Je hebt iemand nodig die deze kennis precies vertaalt naar een praktisch script, zodat je het alleen nog maar de lege velden van dat script in hoeft te vullen. Wat zou het voor jouw resultaten of jouw organisatie betekenen als je aan direct aan slag kan gaan met deze talk en je het geen deals meer kost?

Chantal geeft je het allerbeste van zichzelf en alle uren kennis en ervaring die zij sinds 2007 heeft opgebouwd op het gebied van Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie. Mensen zoals jij gaven haar na een lezing steeds de terugkoppeling dat zij dit niet op andere plekken hadden geleerd en stonden te trappelen om het in de praktijk te gaan uitvoeren.

Chantal is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen als basis werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van commercie, marketing, leiderschap en consultancy. Op alle niveaus binnen organisaties en was ze verantwoordelijk voor een team van 25 medewerkers. Vanaf 2007 ging ze zich verder verdiepen in het brein, gedragspsychologie, mindset, non-verbale communicatie en zo ontwikkelde ze haar expertise. Naast haar online en offline presentaties, seminars en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ook draag ze haar steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling door als deskundige op te treden bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten. In 2018 schreef ze haar eerste boek en bestseller Breinspel dat in de top 100 van managementboek terecht kwam.

Workshop - Thomas Slotboom - Videomarketing

Wat is videomarketing precies, wat kan je ermee bereiken en op welke niveaus kan je insteken om video’s te maken. Wat zijn de basis regels voor een engagende video en wat moet je technisch nagaan om een professionele video te maken.

SollVision traint individuen en organisatie om videomarketing en videorecruitment effectief in te zetten voor hun online zichtbaarheid.

Workshop - Babette Hoogendoorn - Presteren kun je leren

Is ondernemen topsport? Als dat zo is, wat betekent dit dan voor jou? In deze interactieve sessie, ga je de topsporter in jezelf ontdekken. Wat het je oplevert, is dat je na deze sessie, tools hebt om je energiebalans beter te bewaken. Presteren en energie gaan hand in hand. Ieder van ons beschikt over een unieke energiecode. Als je goed voorbereid aan deze sessie wilt verschijnen, heb ik een leuke opdracht voor je. Doe de topsport energiescan op babettehoogendoorn.nl en kraak jouw eigen energiecode.Je hoeft geen topsporter te zijn, om baas over je energie te worden.

Op haar 19e besloot ze om professioneel te gaan squashen. Haar doel was helder. Ze wilde de wereldtop halen. Ze maakte haar eigen plan, stippelde een strategie uit én zocht sponsors. Zonder het te beseffen was ze haar eerste onderneming gestart. Ze bestudeerde haar concurrenten en probeerde haar achterstand in te halen. En hoewel ze bij lange na niet voldeed aan de tienduizend uren regel is ze ver gekomen, met als mooiste hoogtepunt een elfde plaats op de wereldranglijst en zes Nederlandse titels. Ze was een van de eerste vrouwelijke profsporters in Nederland. Nu is ze 55 en voelt ze zich weer een pionier. Als pleitbezorger van lichaamsbewustzijn, zou ze het geweldig vinden wanneer het lichaam weer de plek krijgt, die het verdient. Stress krijg je niet weg door te praten. Ontspannen én voelen doe je echt niet met je hoofd. Het goede nieuws is dat lichaamsbewustzijn heel makkelijk te leren is. Met de juiste tools is het een kwestie van oefenen. Presteren doe je met je hoofd, hart én lichaam. Ondernemen ook!

Workshop/kennissessie - Nanno Busker -Efficiënt en strategisch Netwerken

Tijdens deze sessie krijg je een aantal waardevolle netwerkinzichten. Inzichten waarvan Nanno weet dat wanneer je ze hoort, je zult denken; "Logisch, waarom doe ik het niet". In een korte breakoutronde laat hij je kennismaken met een aantal andere deelnemers. Wil je minder tjd besteden aan netwerken, maar méér rendement halen, dan is deze sessie een must.

Begonnen als docent in het reguliere onderwijs. Na een hele korte carrière daar als ICT trainer aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Via diverse functies terecht gekomen in de rol van Verkoper. Vanuit die rol is hij gaan Netwerken. Dat vond en vind hij nog steeds erg leuk. Ongeveer 11 jaar geleden kwam Busker in aanraking met Business Network International (BNI). Het concept spreekt hem erg aan. Na anderhalf jaar lidmaatschap werd hem gevraagd om chapters te gaan begeleiden. In de loop van de jaren kwam er steeds meer bij. Eerst een paar chapters, toen de rol van Regio verantwoordelijke. Busker heeft er trainingsmateriaal mogen ontwikkelen en is ongeveer vijf jaar nationaal trainer geweest voor BNI Nederland & Vlaanderen.

In de tussentijd heeft hij een internationale opleiding over netwerken gevolgd in Amerika en Duitsland. Twee jaar geleden heeft hij gekozen voor twee eigen concepten: Act2Connect en Netffectief. Met deze laatste twee houd hij zich fulltime bezig

Talk - Trudy Kwik - Van dip naar kans!

Corona kwam hard binnen, héél hard in de evenementenbranche. Agenda leeg, toekomst zeer onzeker en vooruitzichten niet rooskleurig. Dit is de derde crisis die ze als ondernemer meemaakt maar ook direct de meest heftige. Na verslagenheid en verdriet kwam de drive weer boven. Bij kwik geldt; het glas is halfvol. Inmiddels organiseert ze online evenementen voor bedrijven, superleuk maar een hele andere tak van sport. En…..heeft ze een nieuwe dienst opgezet; uitvaartverzorging maar dan totaal anders! Van dip naar kans…..en daar krijgt ze toch energie van!

Trudy Kwik is een enthousiaste en gedreven ondernemer. Al 20 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. Ze helpt ondernemingen succesvol te zijn zowel online als offline. Naast haar bedrijf Kwik Events & Relatiemarketing vind ze het leuk om voor organisaties als vrijwilliger te werken. Daar bekleed ze diverse bestuursfuncties. Haar motto: als je niet kunt delen kun je niet vermenigvuldigen!

Praktische informatie

Datum

donderdag 5 november 2020

Tijd

8:45 - 18:00 plus virtuele netwerkborrel

Locatie

DIT IS EEN ONLINE EVENT