Succesvol Verkopen Evenement
dinsdag 5 oktober 2021

Meer leads en klanten door praktisch en hands-on aan de slag te gaan met je zichtbaarheid, een start te maken met je eigen salesfunnel en je verkoopvaardigheden te verbeteren.​ Kortom, je verkoopeffectiviteit te vergroten.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Volg je wel eens een webinar, een training, of kom je op een event waarbij je “geïnspireerd” wordt, maar heb je geen idee wat je praktisch kunt doen de volgende dag?

Veel webinars en trainingen zijn inspirerend, maar niet praktisch genoeg. De informatie is vaak te algemeen en niet toegespitst op jouw situatie. Er worden vaak geen praktische stappen gegeven die je ECHT verder helpen.

Tijdens het Succesvol Verkopen Evenement op dinsdag 5 oktober 2021 ga je praktisch aan de slag. Aan de slag met je eigen LinkedIn content, met je eigen salesfunnel en werk je actief aan het verbeteren van je verkoopvaardigheden. Hands-on, praktisch, toegespitst op jouw situatie. Aan het einde van de dag ben je geïnspireerd EN heb je concrete stappen gemaakt.

Ons team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en te coachen.

Herken je dit bij jezelf?

Succesvol Verkopen gaat jou helpen om

Video Succesvol Verkopen Evenement terugblik 1 februari 2020

Succesvol Verkopen Evenement 5 oktober

Wat maakt dat sommige verkopers succesvoller zijn dan anderen?

Met de handvatten en praktische tips, kun jij 2021 sterk eindigen en leg je de basis voor wellicht wel je meest succesvolle jaar ooit in 2022!

Wij gaan samen met jou aan de slag zodat jij een topverkoper wordt! Gedurende de dag wordt aan de hand van jouw zichtbaarheid en actieve deelname een ranking bijgehouden. Aan het einde van de dag zullen op basis van de observaties van ons team de “Meest succesvolle verkoper van de dag” awards worden uitgereikt.

Commercieel denken, ontwikkel de juiste commerciële mindset

Een van de drie succesingrediënten van succesvol verkopen is een goede mindset. Waarmee onderscheiden topverkopers zich van de rest? Wat is de juiste mindset? Hoe ontwikkel je de juiste mindset en welke breng je dit over op je team?

Ontwikkel 21e-eeuwse commerciële vaardigheden

Als je een goede verkoper wilt worden dan heb je uiteraard ook goed ontwikkelde vaardigheden nodig. De tijd waarin we leven vereist een breed georiënteerde interesse. Het aanbod in ons programma sluit daar op aan. Van social media vaardigheden tot kernkwaliteiten van verkopen op het gebied van gespreksstructuur en gespreksvaardigheden.

Een gestructureerd verkoop- en marketingproces

Wil je écht de voorspelbaarheid van je omzet vergroten zodat je je minder zorgen hoeft te maken over je inkomen en je rust krijgt rondom het verkoopproces? Dan gaat deze dag je niet alleen aan het denken zetten maar ook helpen! Breng structuur aan in je marketing- en verkoopproces.

Programma

Aan de hand van het Omzetgroeimodel nemen we je mee in de groei van je omzet. In de ochtend en de middag zijn er drie workshops rondom LinkedIn, salesfunnels en verkoopvaardigheden. Tijdens de lunch staat de pitch kist voor je klaar zodat ook jij het podium kan pakken. We sluiten af met een keynote van Muriël Versluis, uitreiking van de “Meest succesvolle verkoper van de dag” awards én een netwerkborrel, wederom mét pitch kist – get on stage!.

Omzetgroeimodel

8:30 Kick-on

We verwelkomen je met een kop koffie of thee.

9:00 Keynote Franck Fielemon - Omzetdoelen halen

Wat is ervoor nodig om je omzetdoelen te behalen?

Aan de hand van het succesvol bewezen Omzetgroeimodel neemt Franck je mee in de ingrediënten van omzetgroei. Vanuit de Omzetscan en Omzetdoelen wordt de marketing- en verkoopstrategie bepaald. In een SMART Omzetgroeiplan worden de stappen uitgewerkt om je doelen te bereiken. Van hieruit ontwikkelen we leadbronnen, optimaliseren we ze en zorgen we voor het verzilveren van Omzetkansen.

Met een achtergrond als wereldwijd verantwoordelijke voor Telesales en Lead Management bij het meest internationale bedrijf ter wereld, DHL, heeft Franck als geen ander zicht op het belang en de impact van een gestructureerd verkoopproces. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van verkoopafdelingen over de hele wereld en gaf leiding aan een team van 250 salesmedewerkers in 50 landen. In de afgelopen 4,5 jaar bouwde Franck met zijn team aan Omzetcoach.nl en werkte bovenal aan het succes van klanten. Hij schetst aan de hand van praktijkvoorbeelden uit heden en verleden zijn kijk op de succesingrediënten van succesvol verkopen.

Workshops in de ochtend
9:30 - 10:15
10:25 - 11:10
11:20 - 12:05

Welke pijn los je op voor wie? - Jonathan Fokker

De meeste ondernemers praten over zichzelf en hun eigen producten en diensten. Dat interesseert je potentiële klant helemaal niets. Ze willen erkenning krijgen van hun problemen/pijnen en willen weten hoe jij dat oplost en wat dit voor hen betekent.

Aan de hand van de beste inzichten uit meer dan 25 jaar (neuro)marketing inzichten, ontwikkel je samen met Jonathan de Pains, Claims en Gains voor je business. Dit kun je gebruiken in al je communicatie en zorgt ervoor dat mensen overtuigd worden en contact met je gaan opnemen.

1. Pains: wat zijn de pijnpunten en problemen van je klanten?
2. Claims: hoe los jij het probleem voor je klant op?
3. Gains: wat levert jouw dienstverlening de klanten op?

Schrijf je beste LinkedIn-bijdrage ooit Mark Vos en Franck Fielemon

In deze workshop ga jij misschien wel je meest succesvolle bijdrage ooit op LinkedIn schrijven!

Aan de hand van onze Checklist LinkedIn bijdrages en de duizenden bijdrages die we zelf schreven en voor onze klanten met meer dan 15 miljoen views, ga je zelf je LinkedIn bijdrage schrijven die je veel bereik, betrokkenheid en zelfs leads en klanten kan opleveren.

Inclusief de nieuwste inzichten in het LinkedIn algoritme!

Mindset en verkopen - Muriël Versluis

Schuif je struggles niet af op je klant, de branche, het seizoen, de economie of het weer. Jij hebt je doelen nog niet behaald, omdat jij het niet goed aanpakt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik. En daarom ben ik er om jou inzicht te geven in je eigen gedrag. Daarna help ik dit gedrag om te zetten in een succesvolle mindset. Resultaat: succesvoller en met meer plezier ondernemen.

Muriël maakt je bewust van je belemmerende overtuigingen rondom verkopen en geeft je concrete handvatten om die te overwinnen.

Koffie breaks

Gedurende de wissels is er koffie/thee.

Do's en don'ts in telefonische verkoop

12:15 Lunchbreak

We genieten van een heerlijke lunch met natuurlijk genoeg ruimte om te netwerken. Tijdens de lunch zal de Omzetcoach.nl pitch kist niet ontbreken, zo kan iedereen die dat wil het podium pakken!

Workshops in de middag
13:15 - 14:00
14:10 - 14:55
15:05-15:50

Bouw je eigen salesfunnel in 45 minuten - Jonathan Fokker

We gaan je salesfunnel uittekenen en starten met maken. Je gebruikt je Pains, Claims en Gains, met een weggever om je landingspagina in te richten of aantrekkelijke content te schrijven. 

Omgaan met bezwaren - Franck Fielemon

“Je offerte is te duur.” “Ik moet er nog even over nadenken.” Twee veel gehoorde bezwaren in verkoopgesprekken. In 45 minuten gaan we praktisch oefenen in hoe je om kunt gaan met bezwaren. Wat kun je zeggen? Of nog beter, hoe kun je een verkoopgesprek zo sturen dat je deze bezwaren niet eens te horen krijgt?

Verkoopvaardigheden en verkopen - Muriël Versluis

Zijn jouw verkoopgesprekken soms stroperig? Krijg je vaak te maken met bezwaren tijdens het gesprek?

In deze workshop geeft Muriël je praktische tips hoe je in een verkoopgesprek niet moet focussen op de uitkomst, maar op de flow van het gesprek. Ze gaat je helpen om niet krampachtig jouw dienst/product aan de man te brengen, maar een vertrouwensband met je prospect te creëeren en zo vaker een JA te krijgen. Verkopen zal je een stuk makkelijker af gaan.

Koffie breaks

Gedurende de wissels is er koffie/thee.

16:00 Muriël Versluis - Als je goed kunt VERKOPEN is er altijd werk voor je. Ook nu. "Sales is Fun!"

Wat zou het voor je betekenen als je meer gaat verkopen op een manier waar jij je comfortabel bij voelt, zodat je omzet stijgt en je veel meer nieuwe klanten aan je bindt?

Als eigenaar van SalesDIVA en partner van Omzetcoach.nl helpt Muriël jou als ondernemer om jezelf en jouw producten en/of diensten beter te verkopen aan jouw ideale klant.

De gemiddelde ondernemer ervaart een grote weerstand bij het woord verkopen alleen al. SalesDIVA maakt verkopen leuk voor je door een hele interessante visie met je te delen. Wat jij denkt te weten over verkopen is namelijk niet waar.

Verkopen is makkelijk als je weet HOE. En als je goed kunt verkopen is er ALTIJD WERK voor je. Om die reden is het Muriël's missie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk ondernemers aandacht gaan besteden aan het onder de knie krijgen van deze belangrijke vaardigheid. Haar methode zorgt ervoor dat je meer leads gaat genereren (zonder een enorme uitgebreide marketingstrategie), en deze ook weet om te zetten in deals. Aan leads genereren alleen heb je zo weinig namelijk. Het resultaat van succesvol verkopen betekent meer omzet, maar ook leukere klanten. Haar masterclasses en vervolgprogramma's verdienen zich altijd ruimschoots terug en om die reden geef ze als één van de weinigen in dit land een INVESTERINGSGARANTIE.

Haar aanpak kenmerkt zich als vol met humor, to the point, met kennis van zaken en oog voor de deelnemer. Ze is géén goeroe, maar gelooft veel meer in empowerment van jou. Om die reden werkt ze in kleine groepen zodat er voldoende ruimte is voor jou, jouw business en jouw vraagstukken.

Social selling implementatie

17:00 Netwerkborrel

Mogelijkheid om na te praten en te netwerken. Ook hier staat de Omzetcoach.nl pitch kist weer voor je klaar om zelf het podium te pakken.

Bestel je tickets nu!

Boek nú en profiteer van twee geweldige bonussen

BONUS 1 een kosteloos 1:1 Omzetgroeigesprek met een van onze omzetcoaches
BONUS 2 ons nieuwe 56 pagina's glossy Succesvol Verkopen magazine

Succesvol Verkopen Evenement

147
97
  • Hele dag toegang tot alle sessies tijdens het Succesvol Verkopen Evenement op 5 oktober 2021
    PLUS BONUSSEN!

Sprekers

Franck Fielemon
Oprichter Omzetcoach.nl

Jonathan Fokker
Partner Omzetcoach.nl

Mark Vos
Omzetcoach

Muriël Versluis
SalesDIVA

Praktische informatie

Datum

dinsdag 5 oktober 2021

Tijd

8:30 - 18:00

Locatie

De Lichtboog, Kruisboog 22, Houten
Gratis parkeren
5 minuten rijden vanaf afslag 29 Houten aan de A27
Vanaf station Houten 10 minuten lopen

© 2017 – 2023 – Omzetcoach.nl – 085- 235 5000support@omzetcoach.nl – Privacy StatementAlgemene Voorwaarden