mvb2020-02-01-1013-scaled-1

E-book Succesvol Verkopen Tips

Ontvang je onze Succesvol Verkopen Tips nog niet?

Abonneer je dan hier kosteloos op onze Succesvol Verkopen Tips.  

Succesvol Verkopen Tips – E-book 

Sinds begin 2018 sturen wij elke werkdag een praktijkgerichte Succesvol Verkopen Tip uit aan honderden verkopers en ondernemers. Hiermee houden we onze lezers scherp en dragen we bij aan het behalen van hun omzetdoelstellingen.  

Inmiddels is onze mailinglijst gegroeid naar duizenden inschrijvers en op basis van de vele positieve reacties hebben we begrepen dat er een duidelijke behoefte is die we hiermee invullen.  

Omdat niet iedereen tijd heeft om elke keer onze mails te lezen en veel leuke en interessante tips slechts eenmalig zijn uitgestuurd hebben we besloten om een groot aantal van de Succesvol Verkopen Tips uit 2018 te bundelen in een e-book.  

Koop het e-book direct voor 9,95 ex btw. Je kunt het na betaling direct downloaden.

Praktijkgericht gebruiken

Het e-book leest als een verzameling van dagelijkse columns, soms gelinkt aan een (toenmalige) actualiteit maar evengoed relevant. Klik simpelweg in de inhoudsopgave op een tip die je interesseert en start met het toepassen!  

De meeste tips zijn gebaseerd op onze eigen jarenlange ervaring en helpen bij het verhogen van jouw verkoopeffectiviteit. Andere tips beschrijven experimenten en tests die we vanuit commercieel perspectief hebben gedaan. Bijvoorbeeld om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale media en marketing- en verkoopautomatisering te begrijpen en toe te kunnen passen.  Het e-book bevat ruim 150 pagina’s met tips in 15 verschillende categorieën zoals acquisitie, telefonische verkoop, sociaal verkopen met sociale media, effectief netwerken en verkoopvaardigheden.

In zijn geheel vormt het e-book een zeer waardevol document en een perfect naslagwerk voor iedereen die meer rendement wil halen uit zijn eigen marketing- en verkoopinspanningen. 

Je bestelt het e-book voor slechts 9,95 ex btw en kunt het na betaling direct downloaden.

Deel dit bericht