Sales_funnel_lucid_chart

Bouw je eigen Omzetmachine

Hoe bouw je een Omzetmachine waarmee je structureel méér omzet genereert? En een hoger rendement uit je verkoopinspanningen haalt? De Omzetmachine van Omzetcoach.nl gaat je helpen om op een duurzame manier een hogere voorspelbaarheid van je omzet te realiseren.

Niets is zo frustrerend als een gebrek aan klanten. Terwijl je weet dat je jouw klanten prima kunt helpen en je een uitstekende dienstverlening kunt bieden.

Bouw een eigen Omzetmachine

De Omzetmachine van Omzetcoach.nl ondersteunt jouw marketing- en verkoopproces optimaal en zorgt ervoor dat je een hoge voorspelbaarheid van je omzet gaat krijgen. Dat betekent rust in het commerciële proces en vooral ook rust in je hoofd.

Speciaal voor de doorpakkers hebben we een slidedeck en video gemaakt waarin we exact laten zien hoe we onze Omzetmachine hebben gebouwd en hoe jij dat ook kan doen.

🚀 Het is geen rocket science.

🎩 En allesbehalve een magische oplossing.

Deze Omzetmachine heeft bloed, zweet en tranen gekost. En hij heeft bijna dagelijks nieuwe energie nodig. Dat kan in de vorm van betaalde advertenties maar wij doen er een bonus bij in de vorm van een video over onze LinkedIn for Business strategie. Deze bewezen succesvolle strategie zorgt dagelijks voor leads op basis van organisch bereik, dus ZONDER advertentiekosten.

Daarnaast krijg je een tweede bonus namelijk hoe je een complete sales funnel kunt opzetten met behulp van ChatGPT. Op die manier kun je waanzinnig veel tijd besparen.

Voor wie is dit geschikt? Iedere ondernemer met een B2B propositie, of je nou trainer, coach, consultant, expert of verkoper van zakelijke diensten bent.

Deel dit bericht