Volg Omzetcoach.nl
in het nieuws

Slim Verhaal

Interview met Bouke van der Heiden

Van corporate naar je eigen onderneming: een inspirerend gesprek met Franck Fielemon van Omzetcoach.nl in de SLIM Vooruit Podcast!

Franck heeft een indrukwekkende achtergrond in de logistieke sector, waar hij bij DHL Global Forwarding wereldwijd verantwoordelijk was voor Inside Sales en Lead Management. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe hij sinds 2017 bedrijven heeft geholpen hun verkoopstrategieën te optimaliseren en om te zetten in groei. 

 

Succesversneller

Podcast met Antionette Nunes

Antoinette Nunes is auteur van Driver’s Seat en begeleidt MKB ondernemers bij hun juridische-, ondernemers- en overnamevraagstukken. 

Franck Fielemon legt in deel 145 van de Succesversneller Podcast uit hoe je omzet kunt genereren met behulp van LinkedIn. 

New Business Radio

Interview met Ina Boer en Franck Fielemon

Naar aanleiding van de publicatie van het boek ‘De perfecte post op LinkedIn’, zijn Ina Boer en Franck Fielemon geïnterviewd door Jonathan van Noord van New Business Radio. In het interview komen diverse tips en inzichten aan bod om je zichtbaarheid en impact te vergroten. 

De perfecte post op LinkedIn

Voor meer zichtbaarheid en impact

De 2e uitgebreide en herziene editie kwam uit op 6 maart 2024 en heeft aandacht gekregen op verschillende websites.

Dutch Cowboys – De perfecte post op LinkedIn, een nieuw leerzaam boek voor gebruikers.

Emerce – Geven, verbinden en waarde creëren voor het netwerk. Dat is waar het social mediakanaal LinkedIn voor benut zou moeten worden, stelt Franck Fielemon

Wij NoordHolland – Hét zakelijke contentplatform LinkedIn is geen advertentiekanaal. De perfecte post op LinkedIn draait om waardecreatie.

Arjen Snijder – Auteursportret

Baaz.nl – Samen met Ina Boer herschreef Fielemon de eerdere editie ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’. Ze vulden het bovendien aan met updates over ChatGPT.

In het nieuws – persbericht

Ondernemersbelang.nl – persbericht

Extreme leadgeneratie

Met behulp van LinkedIn

Stel je eens voor: je plaatst een LinkedIn-post die dagenlang elk uur van de dag tientallen reacties oplevert van personen uit jouw doelgroep. Duizenden commentaren van potentiële klanten onder jouw bijdrage. En dat geheel organisch, dus zonder advertentiekosten. Hoe geweldig zou dat zijn?

Lees het artikel van Franck Fielemon op Frankwatching.

Radiointerview

De dag van de ZZP'er

De dag van de ZZP’er 2022 vond plaats op 4 juni in Nijkerk. Franck Fielemon was key note spreker over “Succesvol Verkopen”.

Ben je op zoek naar een inspirerende keynote over LinkedIn for Business, De perfecte post op LinkedIn, Succesvol Verkopen of ondernemerschap mail dan naar info@omzetcoach.nl of bel 085-235 5000. 

Beluister het radiointerview

Voorschotense krant

Goede doelen beldag

Elk jaar organiseert Omzetcoach.nl een Goede doelen beldag. Samen met ons team. klanten en relaties halen we elk jaar een bedrag op voor een goed doel. Zo hebben we al mooie bedragen kunnen schenken aan Het Ronald McDonald Huis Leiden, Black Jaguar Foundation, Stichting Boes Bos en in 2023 aan stichting Kinderen in Nood.

De Voorschotense Krant besteedt elk jaar aandacht aan ons initiatief. 

WinWinst Podcast

Met Femke Hogema

Franck Fielemon was te gast in de WinWinst podcast van Femke Hogema

Wil je meer omzet met behulp van LinkedIn beluister dan het volledige interview boordevol tips en inzichten voor ondernemers. Je leert me dan en passant ook een beetje beter kennen want ik vertel ook over mijn hobby’s en achtergrond😂 .

 

Online High Impact Event

Met Alex-Lie-Hap-Po

Franck Fielemon was spreker bij het Online High Impact event van Alex-Lie-Hap-Po

Franck Fielemon is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl. Zijn organisatie helpt ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelen. Franck deelt de business case van zijn eigen bedrijf en haalt voorbeelden uit de praktijk aan van successen van klanten. Met zijn bewezen succesvolle verkoopstrategie gebaseerd op social selling, inbound marketing en een gestructureerd opvolgproces realiseert hij miljoenen views op social media, genereerde duizenden leads en helpt hij honderden klanten per jaar.

De Ondernemers Podcast

Met Marjolein Hettinga

Februari 2023 was Franck Fielemon te gast in de De Ondernemers Podcast met Marjolein Hettinga over LINK2023

Franck vertelt onder andere over het ondernemersrisico bij het organiseren van grotere evenementen.

LINK is en jaarlijks terugkerend event voor ondernemers die actief zijn op LinkedIn.

 

MakersRadio

Podcast

Het aangrijpende verhaal van de Leidse coronapatiënt Teun Fielemon is op podcast te beluisteren.

Teun werd op 13 maart 2020 met corona opgenomen in het Alrijne-ziekenhuis in Leiderdorp. Vier dagen later was hij de eerste coronapatiënt die daar op de intensive care belandde. Op 1 mei mocht hij eindelijk naar huis.

Zoon Franck Fielemon vertelt in de podcast hoe hij tijdens de opname van zijn vader obsessief de dagelijkse coronacijfers van het RIVM in grafieken verwerkte. Hij was op zoek naar houvast in een wereld vol onzekerheden.

Lees ook: Leidse Teun en Truus Fielemon blikken terug op gitzwarte periode tijdens corona