Mijnverkoopteam.nl - méér uit je netwerk halen

Geef méér aan je netwerk en krijg méér terug uit je netwerk. Dat is waar het bij Mijnverkoopteam.nl om draait. Een virtueel collectief van commerciële professionals die samen een onafhankelijk B2B verkoopteam vormen.

Hoe je zonder veel moeite extra inkomsten genereert

Mijnverkoopteam.nl werkt vanuit een besloten groep op LinkedIn en facebook. Freelance B2B verkoopopdrachten, op basis van vaste vergoeding of no cure, no pay, worden eenvoudig gepost in de groep.

Er is geen inspanningsverplichting en lidmaatschap is kosteloos. Je kiest zelf op welke opdrachten je je richt. Het idee achter Mijnverkoopteam.nl is dat jij én je eerstegraads netwerk goede ingangen hebben bij personen waar bedrijven graag mee in contact zouden komen. Is er dankzij jouw inspanningen een geslaagde verkooptransactie dan ontvang je een aantrekkelijk commissiepercentage.

Op dit moment zijn er een aantal verkoopopdrachten voor B2B opdrachtgevers zoals Free2Fly (vliegtickets), Rrrollend Foodtruckfestivals, Wild Hitradio en KWIK Events & Relatiemarketing.

We zoeken méér commerciële zelfstandig professionals met een groot zakelijk netwerk door heel Nederland  

Ken je iemand die interesse heeft of wil jij zelf op een leuke en makkelijke manier regelmatig aanvullende inkomsten genereren naast je eigen kernactiviteiten? Stuur dan een bericht naar info@mijnverkoopteam.nl of neem contact op met de Community Manager, Kiki Argoudelis.

 

 


 

© 2017 De Verkoopmaatschappij