LinkedIn for Business challenge

LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol

LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol. Honderden ondernemers en verkopers deden al meer aan onze LinkedIn for Business Challenges en het LinkedIn for Business Implementatietraject.

Kiezen voor een LinkedIn cursus is nog best lastig. Wat is het doel van de training? Wanneer je Linkedin wil inzetten in het commerciële proces is Omzetcoach.nl een specialist! Met een eigen ontwikkelde LinkedIn for Business strategie waarmee miljoenen views, duizenden leads en inmiddels duizend+ klanten zijn aangetrokken is Omzetcoach.nl een niet meer weg te denken speler in de markt van LinkedIn trainingen.

LinkedIn training voor iedere portemonnee en voor iedere doelgroep

LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol. Of je nu op zoek bent naar een LinkedIn training voor jezelf of voor je team. Inhouse, maatwerk, online of op locatie, bij Omzetcoach.nl kunnen we je helpen. Graag adviseren we je op basis van jouw behoefte.

We beschikken over een eigen LinkedIn trainingslocatie in Voorschoten. Kleinere groepen kunnen we ook trainen in Houten. Voor teams in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en uiteraard de rest van Nederland en België bieden we ook goed bereikbare externe locaties voor LinkedIn trainingen. Maar als je zelf over een locatie beschikt komen we graag bij jou langs!

LinkedIn trainingen kun je grofweg indelen in een aantal categoriën.

  1. Individuele LinkedIn training gericht op ondernemers (ZZP) en verkopers in loondienst
  2. Groepstraining gericht op teams of open inschrijving
  3. Knoppentraining gericht op de werking en functionaliteit van LinkedIn
  4. Toegepaste cursus gericht op het succesvol inzetten van LinkedIn

Omzetcoach.nl biedt maatwerk knoppentraining bijvoorbeeld voor LinkedIn Sales Navigator maar bovenal LinkedIn opleidingen gericht op praktische toepasbaarheid. Onze LinkedIn trainingen richten zich op duurzame gedragsverandering, borging en het ontwikkelen van LinkedIn als duurzame leadbron.

Inhouse maatwerk LinkedIn training

Voor verschillende MKB bedrijven en Corporates hebben wij zowel online als offline incompany LinkedIn maatwerktraining verzorgd. De online cursussen worden gehouden via zoomsessies en naar wens gecombineerd met een besloten LinkedIn groep. Er zijn one-off sessie mogelijk maar het beste resultaat wordt geboekt door middel van een Linkedin for Business Academy. In een aantal praktijkgerichte sessies leren de deelnemers alles over personal branding, netwerkactivatie, contentcreatie en het creëren en verzilveren van omzetkansen met behulp van LinkedIn. Deelnemers gaan gedurende een bepaalde periode aan de slag met LinkedIn profieloptimalisatie, het uitbreiden van hun netwerk, het positief beïnvloeden van bereik en leadgeneratie met behulp van verschillende LinkedIn strategieën.

LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol – Online LinkedIn for Business training

Online bieden we naast de maatwerkmogelijkheden ook standaard twee LinkedIn trainingen die helpen om de perfecte basis voor meer leads en klanten te creëren met behulp van LinkedIn.

LinkedIn for Business Challenge

Onze challenges staan bekend om het geweldige resultaat. In korte tijd weten deelnemers hun bereik te verveelvoudigen, een groot aantal profielbezoekers aan te trekken en veel meer volgers te krijgen. Dit is een praktijkgerichte training waarbij deelnemers in drie weken tijd actief aan de slag gaan met zinvolle en praktijkgerichte opdrachten om hun LinkedInprofiel te optimaliseren, het netwerk uit te breiden en hun zichtbaarheid te vergroten. Meer informatie over de aankomende LinkedIn for Business Challenge vind je hier.

Tevreden klant LinkedIn for Business Challenge van Omzetcoach.nl

LinkedIn for Business Online Implementatie

Deze LinkedIn opleiding omvat een compleet implementatietraject. Met behulp van wekelijkse zoomcalls en vijf modules in besloten LinkedIn groepen gaan deelnemers actief aan de slag met het tot leven wekken en implementeren van hun LinkedIn strategie. In deze LinkedIn training draait het om zichtbaarheid, bereik, aantrekkingskracht en impact. Deelnemers werken in hun eigen tempo aan;

  • Hun persoonlijke merk, hoe vergroot je je aantrekkingskracht?
  • Het uitbreiden van hun netwerk, een constante groeistrategie.
  • Het delen van waardevolle inzichten en positief beïnvloeden van bereik
  • Het ontwikkelen van relaties zodat vertrouwen ontstaat
  • Het creëren en verzilveren van omzetkansen

Inmiddels deden honderden ondernemers en verkopers mee aan LinkedIn for Business en genereerden ze hiermee duizenden leads. LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol. Gedurende het implementatietraject bieden wij 24/7 support op basis van fair use aan de deelnemers van LinkedIn for Business.

Tevreden klant LinkedIn for Business van Omzetcoach.nl

LinkedIn training van Omzetcoach.nl is praktijkgericht en bewezen succesvol

Op LinkedIn deelt Franck Fielemon regelmatig handige tips rondom het commercieel gebruik van LinkedIn. Je kunt zijn artikelen vinden op zijn profiel. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van LinkedIn training van Omzetcoach.nl bel dan met 085-235 5000 of mail naar info@omzetcoach.nl.

Deel dit bericht