mvb2020-02-01-1013-scaled-1

ACHT bewezen succesvolle LinkedIn leadgeneratie strategieën

Op LinkedIn kun je op verschillende manieren leads genereren. Uiteraard is niet iedere methode even efficiënt en effectief. Dat zal voor een deel afhangen van je doelgroep, je propositie en jouw stijl van verkopen. In de download beschrijven we kort ACHT bewezen succesvolle LinkedIn leadgeneratie strategieën!

Het continue uitbreiden van je LinkedIn netwerk is belangrijk omdat je op die manier een aanvoer hebt van potentiële nieuwe klanten. Je wilt de groep mensen die jou kennen, je als expert zien en je aardig vinden steeds groter laten worden. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er allerlei strategieën waarmee je je netwerk uit kunt breiden. Waarmee je meer profielbezoekers kunt krijgen en waarmee je op de radar kunt komen van potentiële klanten en leads kunt genereren. 

ACHT bewezen succesvolle LinkedIn leadgeneratie strategieën

Wat past bij jou en je bedrijf en vooral je potentiële klant?

👉 Vindbaarheid versus zichtbaarheid

👉 Organisch versus adverteren

👉 Volume versus klant specifiek

👉 Push versus pull

👉 Reactief versus proactief

Download hier de ACHT LinkedIn leadgeneratie strategieën

Duizenden leads en honderden klanten

LinkedIn is voor ons bedrijf in korte tijd de belangrijkste leadbron geworden. Wij delen graag onze bewezen succesvolle strategieën, technieken, processen en systemen met onze klanten.

Op basis van jarenlang gebruik van LinkedIn, het plaatsen én analyseren van duizenden bijdrages en miljoenen views zijn we ervaringsdeskundigen geworden. 

Inmiddels zijn we de duizendste klant gepasseerd! En benutten onze klanten de mogelijkheden van LinkedIn nu veel beter dan in het verleden.

LinkedIn for Business Challenge

Wil je meer weten over onze LinkedIn for Business verkoopstrategie? En hoe dit ook voor jou kan werken? Lees dan vooral ook verder op onze website. Of doe mee aan de aankomende Linkedin for Business Challenge. En leg in drie weken tijd de perfecte basis voor meer leads en klanten met behulp van LinkedIn. De challenges leveren in de meeste gevallen een veelvoud op van je houdige bereik, een enorme boost op je profielbezoekers en flinke toename van volgers. Én je krijgt ruimschoots handvatten in de vorm van zoomsessie’s en handouts om dit proces een vervolg te geven.

In het LinkedIn for Business Implementatieprogramma helpen we onze klanten bij het succesvol implementeren van de acht bewezen succesvolle LinkedIn leadgeneratie strategieën. Het programma helpt een proces en structuur neer te zetten om klanten aan te trekken en omzetkansen te verzilveren.

Deel dit bericht