Het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet.

Leads genereren via LinkedIn, zo doe je dat!

Leads genereren via LinkedIn, zo doe je dat! Je hebt er géén ChatGPT voor nodig, je hebt er géén Google Bard voor nodig, je hebt er géén betaald LinkedIn abonnement voor nodig, je hoeft niemand anders in te huren om ingewikkelde content te maken, je hoeft niet super creatief te zijn, je hebt geen bots of automations nodig én je hoeft er niet voor te adverteren.

Oh ja, en je hoeft er óók geen gratis videocursus voor te volgen🤔.

Alles wat je moet weten staat namelijk op ÉÉN A4’tje. Ik noem het voor het gemak de Ultieme LinkedIn for Business Cheat Sheet.
Leads genereren via LinkedIn, zo doe je dat!

De afgelopen jaren geneerde ik duizenden leads op het LinkedIn platform. En onze klanten hielp ik zelfs om een veelvoud hiervan aan leads te genereren. Dit leverde ze klanten én omzet op. Vanuit hun eigen netwerk, dus super duurzaam en zonder kosten (ik herhaal ´t nog maar even 😂).

Ik geef nu mijn beste inzichten gratis weg in een Ultieme LinkedIn for Business Cheat Sheet
❌ Wat is “the catch?”
 
✅ Die is er niet je hebt alleen een doelgroep op LinkedIn nodig en een B2B propositie. Voor de Ultieme LinkedIn for Business Cheat Sheet stuur ik je een downloadlink.

❌ “Deze truc werkt alleen als je LinkedIn cursussen op LinkedIn verkoopt.”

✅ Nee hoor, de afgelopen jaren hebben we talloze klanten geholpen die in allerlei branches actief zijn zoals leiderschapstrainers, salestrainers, consultants binnen project management, kennisexperts etc. Het is overigens geen truc maar een techniek die gebruikt wordt binnen een strategie.

❌ “Als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is het dat ook”.

✅ Je bent vrij om in allerlei dure trajecten te stappen als je daar eerder vertrouwen in hebt. Maar dit is écht het enige wat je nodig hebt. Ik bouwde mijn eigen bedrijf op met LinkedIn for Business. Inmiddels hebben we ruim 1.185 klanten geholpen met Succesvol Verkopen, Omzetcoaching én uiteraard LinkedIn for Business.

❌ “Waarom geef je dit gratis weg, er zal wel een dure upsell aan vast zitten.”

✅ Ik geloof in geven, verbinden en waarde creëren voor mijn netwerk. Kennis delen verhoogt mijn expertstatus als LinkedIn for Business specialist. Mensen die hierna mijn hulp kunnen gebruiken bij een hands on implementatie zullen zich mijn vrijgevigheid herinneren of zullen anderen aanbevelen.

Dit is jouw kans om eindelijk die zichtbaarheid en leads te krijgen die je verdient.

En het beste?

Het hoeft je helemaal niets te kosten.

Download hier de Ultieme LinkedIn for Business Cheat Sheet.

Deel dit bericht