Gratis e-books die helpen je verkoopeffectiviteit te vergroten

Hoe vergroot je jouw eigen verkoopeffectiviteit en maak je verkopen leuker?

Als Omzetcoach spreek ik veel ondernemers. Vaak zijn er terugkerende thema’s zoals het stellen van (commerciële) prioriteiten, uitdagingen bij acquisitie en gebrek aan creativiteit rond LinkedIn content. Hoe vergroot je jouw eigen verkoopeffectiviteit en maak je verkopen leuker? In de afgelopen zes jaar heb ik waanzinnig veel gefabriceerd om jou als ondernemer hierbij te helpen. Video’s, LinkedIn artikelen, blogs, whitepapers, e-books en uiteraard organiseren we met regelmaat workshops, events, challenges en masterclasses.

Ik ga uit van drie principes in mijn eigen commerciële strategie;

1. Geven en delen
2. Verbinden
3. Waarde toevoegen aan mijn netwerk

Niet iedereen zal klant bij Omzetcoach.nl worden maar we kunnen wel proberen zoveel mogelijk mensen verder te helpen. Dat is ook onze drijfveer; ondernemers succesvoller maken! Jou helpen de juiste keuzes te maken die je het maximale rendement opleveren afgezet tegen de investering in tijd, geld en energie.

Hoe vergroot je jouw eigen verkoopeffectiviteit en maak je verkopen leuker?

Deze drie GRATIS e-books zijn de afgelopen jaren duizenden keren gedownload op onze website;

1.
Werkboek Succesvol verkopen (4-delig; intro, fundament, sociaal verkopen en verkoopvaardigheden).

2.
Acquisitiegids om meer leads te genereren, klanten aan te trekken, meer te converteren en meer omzet te behalen.

3.
Inspiratiegids voor content op LinkedIn, nooit meer na hoeven denken over wat je kunt posten op LinkedIn om je zichtbaarheid op peil te houden. Inlcusief contentplan format én POWER Inspiratietips.

Deze e-books zijn enorm waardevol en gaan je niet alleen helpen om efficiënter en effectiever te werken maar maken het commerciële proces ook veel leuker!

Daarnaast attenderen we je graag op een aantal van onze diensten
  • Omzetcoaching – 1:1 maatwerktrajecten voor zelfstandig ondernemers en MKB bedrijven

Wil je aan de slag met het verbeteren van je eigen verkoopeffectiviteit plan dan gratis een Omzetgroeigesprek in of doe de Omzetscan via onze website.

Deel dit bericht