Het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet.

Het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet

“Franck”, zei hij na zes minuten interview. “We willen het geheim weten. Waar gaat het nou typisch mis. Wat zijn dingen die fout gaan maar óók makkelijk opgelost kunnen worden waardoor je als ondernemer meer leads, meer klanten en meer omzet kunt krijgen”. Het interview bevat inderdaad het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet. Terugluisterend realiseer ik me dat dit interview wellicht het méést waardevolle wat ik ooit aan kennis heb aangeboden.

Onlangs werd ik maar liefst een uur lang geinterviewd door Alex-Lie-Hap-Po voor het High Impact Expert Event 2020 over het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet.

De opname van dit interview is nu voor iedereen beschikbaar. Je kunt het beluisteren als podcast op Spotify of als video bekijken op Youtube.

Ik geef in dit interview aan;

– Wat de succesingrediënten zijn van succesvol verkopen
– Hoe je deze toe kunt passen
– Hoe je hiermee leads kunt genereren
– Waarom je hiermee een hogere verkoopeffectiviteit kunt realiseren, dus méér verkopen in minder tijd!
– En hoe je verkopen hiermee leuker maakt voor jezelf én je klant

Inclusief onze eigen “geheimen”;
– Hoe verkoop je zonder te verkopen
– Hoe genereer je meer leads dan je aankunt met behulp van LinkedIn

Het geheim van meer leads, meer klanten en meer omzet

Link naar de podcast op Spotify.

Link naar het interview op Youtube.

Omzetgroeigesprek, verhoog je eigen verkoopeffectiviteit

Succesvolle gedragsverandering begint bij een uurtje luisteren en daarna aan de slag. Ik snap het heel goed als je wat hulp nodig hebt bij het implementatieproces daarom bieden onze omzetcoaches aan om geheel vrijblijvend en kosteloos een half uur met jou te sparren tijdens een omzetgroeigesprek. Tijdens dat gesprek achterhalen we waar jouw ontwikkel- en verbeterpotentieel zit binnen het marketing- en verkoopvakgebied. Je krijgt tips, en als we denken dat we je kunnen helpen uiteraard ook een voorstel.

Vraag je omzetgroeigesprek nú aan en investeer in je eigen succes!

Deel dit bericht