LINK2023 Dé LinkedIn for Business Experience

Voor iedere ondernemer of professional die LinkedIn commercieel benut of dit graag zou willen. LINK2023 vond plaats in Leiden op 8 maart 2023 van 9:30 tot 18:00. 

De Experience bevatte workshops, lezingen, speed dates, inspiratiesessies, mini-masterminds, kennissessies en meer. Centraal stonden; Linken, Inspireren, Netwerken en Kennis delen, vergaren én direct toepassen!

Sprekers LINK2023

Drs. Jikkie Has is professioneel spreker en auteur op het gebied van Zakelijk Zelfvertrouwen. Ze traint ondernemers en high professionals in hun zakelijk zelfvertrouwen zodat ze betere resultaten boeken en zo hun ambities waar kunnen maken.

Als expert op het gebied van zakelijk zelfvertrouwen vertaalt ze wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten: wat zegt de wetenschap over in jezelf geloven? Over jezelf vol zakelijk zelfvertrouwen laten zien? Hierover heeft Jikkie ook een managementboek ‘Zakelijk Zelfvertrouwen – Durf Succesvol te zijn’ geschreven welke goed ontvangen is in de media.

Laat je niet langer tegenhouden en durf zichtbaar én succesvol te zijn op LinkedIn.

Hoe creëer je de perfecte post op LinkedIn?

Wist je dat LinkedIn zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een volwaardig B2B-contentplatform voor ondernemers?

Met meer dan 9 miljoen accounts is LinkedIn het grootste zakelijke platform van Nederland. Daarmee is het een krachtige marketingtool.

Veel ondernemers denken bij contentmarketing nog te veel vanuit de commerciële hoek.

Ze plaatsen  berichten waarin ze vertellen hoe goed hun product of dienst is. En juist daarvan is bekend dat het contraproductief werkt. Het ‘zenden’ van informatie is een van de belangrijkste redenen voor mensen om af te haken.

De vraag is hoe je wél goede content maakt. Sterker: hoe je de perfecte post maakt waardoor je opvalt en gewaardeerd wordt. Hoe je je expertstatus vergroot en nieuwe klanten krijgt. Hoe je bereikt dat mensen je berichten gaan liken, becommentariëren en aanbevelen. Goede content plaatsen dus. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is dan goede content en wat zijn de ingrediënten van de perfecte post? En hoe maak je die? Tijdens een Q&A tijdens LINK2023 gaat Ina Boer in op de inzichten uit haar boek “Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn”.

Charlotte Krielaart is eigenaar van Ondernemers NLP, dé unieke en exclusieve NLP Opleiding voor ondernemers en managers. Volledig op maat gemaakt waardoor je meer rendement en balans gaat halen, zowel zakelijk als privé. Een opleiding die jou gaat leren hoe je de top kunt bereiken.

Charlotte laat je op 8 maart zien hoe je je doelgroep makkelijker kunt overtuigen door het toepassen van inzichten en technieken uit NLP op LinkedIn. “De winst van NLP op LinkedIn”.

Charlotte Krielaart leert je NLP technieken toe te passen voor succes op LinkedIn.

Workshops LINK2023

Felicia Lin runt sinds december 2020 het videomarketing bureau, LIN Videomarketing. Samen met haar team helpt ze het MKB aan hoogwaardige bedrijfsfilms, animatievideo’s en drone films. Hierbij is een uitgewerkte strategie essentieel voor het succes van alle geproduceerde video’s. Eerder heeft Felicia workshops verzorgd aan Jong MKB Arnhem-Nijmegen, Startclub Arnhem en aan Microlab Rotterdam.

Graag deelt ze haar kennis met professionals. Je leert door middel van social selling technieken hoe je de beste leadgeneratie video’s kunt produceren. Door veel te geven en continue top of mind te blijven bij je prospects, komen ze het vanzelf wel bij je halen. 

“Sales is wanneer jij de klant belt, marketing is wanneer de klant jou belt.”

Franck Fielemon is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl. Samen met zijn teamleden leert hij zijn klanten om zichtbaarder te worden op LinkedIn, meer aantrekkingskracht te ontwikkelen, leads te genereren en klanten aan te trekken. 

In 2022 genereerde Franck bijna 8 miljoen impressies op LinkedIn. De afgelopen zes jaar genereerde hij ruim achtduizend leads op LinkedIn en hielp met zijn team ruim duizend klanten om meer rendement te halen uit hun ondernemerschap.

Tijdens LINK2023 zal Franck zijn kennis en inzichten delen over het succesvol ontwikkelen van LinkedIn for Business “It’s all about the network”.

Mr. Hans de Boer coacht en traint juristen, uniformberoepen en leidinggevenden.

Hij neemt 31 jaar advocatuur en 35 jaar ervaring bij Defensie mee in zijn programma’s die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Psychologische veiligheid op de werkvloer is daarbij een belangrijk thema. Effectief samenwerken en resultaten verbeteren is het doel.

Hans: “Met de hulp van OmzetCoach.nl heb ik geleerd om LinkedIn effectief in te zetten voor mijn business. In een jaar heb ik 1 miljoen views, veel waardevolle gesprekken en zo’n 5.000 nieuwe contacten gegenereerd. Én, opdrachten!”

Graag vertel ik je ter inspiratie hoe ik dit gedaan heb en geef ik je tips, tijdens het ‘LINK2023’ evenement op 8 maart a.s. Leuk om je daar te zien en dan ook meteen met je te Linken.

Marjolein Hettinga van De CommunicatieHelpdesk helpt zzp’ers die meer klanten willen om zichtbaar te worden, meer (naams)bekendheid te krijgen en van hun publiek betalende klanten te maken. Dat zichtbaar worden kan zowel online als offline zijn. Jij moet zijn waar jouw klanten ook zijn tenslotte.

Zelf haalt ze het grootste deel van haar klanten uit haar eigen netwerk, door daar heel actief tijd en energie in te steken. Die zich vervolgens dubbel en dwars terugbetaalt. Tijdens LINK2023 geeft Marjolein de workshop Van online naar offline netwerken – hoe je meer resultaat uit je netwerk haalt.

Marjolein is initiatiefneemster van nieuw BNI chapter Geus in Leiden.

Katleen Van Landschoot is senior Copywriter en een autoriteit binnen haar vakgebied. Met haar teksten genereren haar klanten leads en trekken ze de “kers-op-de-taart klanten” aan. 

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je teksten beter converteren?

Katleen deelt tijdens LINK2023 in haar interactieve workshop “Meer conversie met Powerwoorden”, hoe je succesvollere LinkedIn bijdrages kunt schrijven. 

Grote kans dat je de visual van Covey’s 7 habits of Highly Effective People al eens voorbij hebt zien komen op LinkedIn. Dat is niet verwonderlijk want Angelique de Roos van De Roos Visuals behaalde niet alleen honderdduizenden impressies met een bijdrage hierover maar kreeg ook duizenden reacties van mensen die een PDF exemplaar wilden ontvangen. Dit bleek ontzettend veel leads op te leveren en dit is anno 2023 nog steeds een goede bron voor haar business. 

Angelique neemt je mee in haar verhaal en laat je zien welke positieve impact LinkedIn for Business op haar bedrijf heeft gehad. Ook geeft ze een workshop met praktische tips over het maken van goede slideshows (carrousels) op LinkedIn.

De Roos Visuals - Kleur en zwart wit Visuals - Omzetcoach.nl
Kiki Oosterbroek - Excecutive Coaching - Van Management naar Leiderschap

Kiki Oosterbroek heeft jarenlange ervaring in het coachen van Corporate (sr.) management, MKB en ZZP op het gebied van Leadership en mindset. 

Door 15 jaar als expat gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Korea, heeft ze een internationaal netwerk opgebouwd wat ze graag inzet om te bouwen aan het verder internationaliseren van Revenuecoach.com.

Met haar unieke en zeer persoonlijke Personal Branding bijdrages op LinkedIn genereert Kiki een groot bereik. Tijdens LINK2023 geeft ze inzicht in haar succesformule.

Marja Dettmer is met haar bedrijf Momentum Mastermind dé intervisiespecialist voor ondernemers met groeiambitie. Ze denkt structureel mee met tientallen bedrijven en biedt mastermind programma’s voor actiegerichte focus, versnelde groei en een krachtige peergroup.

Tijdens LINK2023 leidt Marja de mini-masterminds waarin per sessie één ondernemer een eigen probleemstelling rondom LinkedIn for Business centraal stelt.

Momentum Mastermind - Voor ondernemers met groei ambitie - Omzetcoach.nl

Mark Vos is sinds 2018 betrokken bij Omzetcoach.nl. Hij zal de deelnemers van LINK2023 meenemen in de strategie achter Linkedin for Business. 

Aan de hand van vijf pijlers legt hij uit wat het fundament is van deze strategie en hoe je LinkedIn als duurzame leadbron kunt ontwikkelen zonder ook maar één euro uit te geven aan advertentiekosten.

 

Jonathan Fokker is specialist op het gebied van leadgeneratie en sales funnels. Hij deelt tijdens LINK2023 hoe je eenvoudig leads kunt genereren met behulp van LinkedIn. Hoe zet je een simpel en doeltreffend proces op en welke tools heb je daarbij nodig.

Naast zijn werk voor Omzetcoach.nl is Jonathan als International Business Director betrokken bij stichting All Nations International. Met Business For Movements helpt hij mensen uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten om eigen bedrijven te starten om zelfvoorzienend te worden en hun gemeenschappen te zien veranderen, terwijl ze nieuwe kerken starten.

Hoe onderscheid jij je op Linkedin? Vooral voor coaches en trainers is dit een uitdaging nu het aantal zelfstandigen in dit beroep richting de 100.000 gaat in Nederland. Mirjam Heslinga van ViewBee laat zien hoe je dit kunt doen door het delen van testimonial video’s van jouw klanten.

 

Mirjam heeft een achtergrond in de journalistiek en een passie voor interviewen en video. Ze is benieuwd naar echte klantverhalen en laat door het stellen van de vragen jouw unieke aanpak terugkomen in de video. Ze werkt voornamelijk remote; de interviews neemt ze op afstand op tijdens een videogesprek. Hierdoor vervalt reistijd en hoeft de klant minder tijd te reserveren voor het interview. Laagdrempelig voor jouw klant een vooral leuk om aan mee te werken!

 

Waarom zorgt de combinatie tussen verhalen en video voor meer bereik en een sterk onderscheidend vermogen? Je ontdekt het op LINK2023.

10 x 10 minuten Stories

“Durf te dromen. Laat je niet beperken. Zoek naar kansen en oplossingen. Maak het onmogelijke mogelijk. Ben creatief en eigenwijs.” Dit valt te lezen op het LinkedIn profiel van Sabrina Schoenmaker. Ze zet LinkedIn in bij haar missie om mensen met een beperking hun grenzen te laten verleggen.

“In 2018 had ik een mooie baan, deed dingen waar ik goed in was, chronisch ambitieus van aard en zat met fijne, talentvolle mensen in een goede beweging. De vage klachten die ik had verweet ik aan mijn drukke leven. Na mijn zwangerschap volgde een MRI scan en kwam heel snel de diagnose MS. In plaats van terugkeer naar mijn vertrouwde, inspirerende stekje kwam ik in de ziektewet terecht.

Totdat MS mij in  2018 voor nieuwe uitdagingen stelde creëerde ik projecten om mensen te helpen ontdekken waar hun kracht ligt en vanuit daar te inspireren om talenten te benutten en te doen waar ze gelukkig van worden. Don’t talk the talk, if you can’t walk the walk. Die aanpak heeft me in 2018 geholpen en helpt me nog steeds om niet bij de pakken neer te zitten.”

HandiFly laat mensen met een beperking kennismaken met verschillende vormen van vliegen, met name skydiving, zowel binnen als buiten.

Sabrina laat mensen met een beperking hun grenzen verleggen. Hierbij maakt ze gebruik van LinkedIn.
Erwin Wils is een mindset en business strategist

Erwin Wils is een mindset en business strategist en helpt vrouwelijke en technische ondernemers om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen door op een authentieke manier hun toegevoegde waarde te leveren, zonder last te hebben van het imposter syndroom. Als Master  of Science in electrical engineering, certified professional hypnotherapeut, master  soulkey therapeut en EMDR en IEMT practitioner brengt Erwin 25+ jaar ervaring, om het beste uit zijn klanten te halen.

“Je bent tot meer  in staat dan je jezelf credit voor geeft”
In een interactieve 10 minuten sessie maakt Erwin je bewust hoe jij meer uit jezelf kunt halen, zowel online als in het echte leven.

Mariëlle Geraets helpt met haar bedrijf MG2Care dat je met de juiste kennis, kunde en middelen hulp kunt bieden aan mensen in nood. Ze helpt jou om een veilige woon- en werkplek te creëren als BHV-trainer en Eerste Hulpinstructeur. Ze is tevens gespecialiseerd in hulp bij alcohol- en drugsincidenten.

Ruim een jaar geleden verloor Mariëlle haar man Math. Toen ze dit deelde op LinkedIn mocht ze de geweldige steun ervaren van haar LinkedIn netwerk. 

Mariëlle kreeg geweldige steun uit haar LinkedIn netwerk toen ze een post plaatste.
Genereer Leads via LinkedIn met Omzetcoach.nl

Inge Orlemans is mentor voor succesvolle vrouwen die een ingewikkelde relatie met hun moeder hebben. Ze helpt hen los te komen van de stem van hun moeder, zodat ze helderheid krijgen in hun denken en gaan vertrouwen op hun innerlijke wijsheid.

Qi-expert Hyang Stegers staat aan de leiding van het succesvolle Spice Up Your Qi waar ze samen met haar team ondernemers begeleidt naar een gezonde lifestyle en business. Met haar ruime kennis van de oosterse geneeskunde en voedingsleer helpt ze ambitieuze ondernemers met een chronisch tekort aan tijd om de balans in hun leven weer terug te vinden.

Hyang geeft een paar van die oosterse geheimen prijs, want tijdens haar eye-opening Story “Boost your Qi for a Healthy Lifestyle and Business” laat ze je zien hoe ook jij weer grip kan krijgen op je lijf én je bedrijf.

Hyang Stegers - Krijg grip op je lijf en bedrijf - Omzetcoach.nl
Patrick heeft ruim 500 volgers op LinkedIn

Loopt je talent de deur uit of weet je de aanwezige talenten niet goed te benutten? Dat kan anders! Als talent- en organisatiecoach helpt Patrick Berghout je dit op te lossen.

Patrick heeft ruim vijfduizend volgers op LinkedIn en neemt je mee langs een aantal van zijn LinkedIn bijdrages die zijn bijzondere en persoonlijke verhaal vertellen.

Journalist Yvonne van Balkom is de oprichter van FEEM Magazine. Een online magazine voor mensen die hun échte leven willen leiden, waarbij ze niet alleen luisteren naar hun ratio (en alles ‘wat hoort’), maar ook de moed hebben om naar hun hart en onderbuikgevoel te luisteren.

Een van haar posts op Linkedin ging viral: meer dan 1,3 miljoen mensen zagen de post op hun tijdlijn voorbij komen.  Tijdens het event deelt Yvonne het verhaal van deze post en haar theorie hoe het kwam dat deze post viral ging, zodat anderen daar ook van kunnen leren.

Oprichter van FEEM Magazine genereerde m.b.v. Omzetcoach.nl meer dan 1,3 miljoen views op LinkedIn.
Geen verzuim, verspilling en vermoeidheid meer op de werkvloer - Margriet Taams

Vanuit haar eigen bedrijf Fit For Thought (FFT) – denkadvisering heeft drs. Margriet Taams inmiddels meer dan 9500 directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties van stress naar succes met zichzelf geholpen. En van tobben naar toppen met hun team. Voor hun geen verzuim, verspilling en vermoeidheid meer, maar werken met passie, energie en plezier, waardoor zij zakelijk en privé kiplekker in hun vel zitten en beter presteren dan ooit.

Als netwerker pur sang ontbreekt Margriet natuurlijk niet bij LINK2023. In haar tien minuten story gaat ze in op de kracht van verbinden en het creëren van (toegevoegde) waarde voor elkaar en elkaars netwerk.

Susanne Kobus helpt mensen vanuit haar Praktijk voor Organizing met het organiseren van mail, tijd en taken.  Ze biedt 1 op 1 coachtrajecten aan voor werknemers en ondernemers die het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen, een inbox hebben die maar blijft vollopen, onvoldoende grip op de dag hebben of op zoek zijn naar een efficiëntere werkwijze.

Susanne heeft 15+ jaar werkervaring als Project- en HR Manager en ze wordt vaak omschreven met de woorden pragmatisch, scherp en kalm. Ze geeft in haar coaching aandacht aan zowel de praktische inrichting van jouw werksysteem of bedrijfsproces, als aan de gedrag kant. Denk aan uitstelgedrag, focus, prioriteiten stellen.

Alles met als doel de basis weer op orde te brengen! En daarmee: weer rust in je hoofd.

Onlangs genoot Susanne een virale bijdrage op LinkedIn (500.000+ impressies) in haar 10 minuten presentatie gaat ze in op hoe ze LinkedIn inzet om zichtbaarder te worden en klanten aan te trekken en zal ze uiteraard wat praktische tips delen vanuit haar eigen vakgebied die jou gaan helpen gestructureerder met LinkedIn for Business bezig te zijn.

Lavinia Spruitenburg is professioneel fotograaf voor de zakelijke markt en zal LINK2023 vastleggen!

In een relaxte setting, met fijne aanwijzingen weet ze iedereen in korte tijd goed op de foto te krijgen. Een echt mensen-mens die jou het vertrouwen geeft dat je nodig hebt om te stralen.

Met haar fotografie voor bedrijven en ondernemers geeft Lavinia jou een echt gezicht. De perfectie loslaten en échte beelden neerzetten dat is het doel, ook op 8 maart.

Alleen als je jezelf durft te laten zien maak je de connectie met jouw (toekomstige) klanten. 

Wil je een eigen fotosessie met Lavinia? In een brainstorm én tijdens de fotoshoot helpt Lavinia jouw  verhaal naar beelden vertalen.

Check hier de mogelijkheden.

Laat jezelf zien en maak een echte connectie met jouw klant.
Professionele profielfoto voor LinkedIn laten maken

Tijdens LINK2023 is Fotograaf John Brussel aanwezig om professionele LinkedIn profielfoto’s te maken. Al 40 jaar maakt hij met veel plezier foto’s die je bewegen. Of het nu gaat om producten, bedrijven, portretten of vrij werk. Waar het bij hem om draait is de aandacht voor detail. Wanneer je je profielfoto op LinkedIn deelt met de hashtag #LINK2023 en hem op LinkedIn tagt is jouw profielfoto geheel kosteloos!