Leer in minder tijd méér te verkopen tegen betere prijzen

Na negen weken ben jij commercieel helemaal in TOPconditie

Leer de mindset, vaardigheden en structuur van succesvol verkopen zodat je de juiste klanten aantrekt tegen hogere prijzen, je omzet verhoogt en hierdoor meer plezier in je werk krijgt.

Herken je dit bij jezelf?

Ik begrijp goed wat je bedoelt...

Doordat je geen heldere strategie en structuur hebt in je marketing en verkoop is je resultaat niet optimaal. Je hebt te weinig grip en controle op het verkoopproces. Dit maakt je onzeker en hierdoor laat je omzetkansen liggen. En wat vooral jammer is, je kunt minder klanten écht helpen dan je eigenlijk zou willen.

Summer Sales Challenge

In deze zomercursus helpen we je om op een leuke en duurzame manier je verkoopproces in te richten en je verkoopvaardigheden te verbeteren. Concreet, praktisch en resultaatgericht. Werkend vanuit een stevige basis nemen we je mee langs alle essentiële onderdelen van succesvol verkopen.

Hierdoor ga jij je verkoopvaardigheden enorm verbeteren en zul je meer omzet realiseren. Daarnaast krijg je veel meer grip op je omzet, waardoor jouw resultaten voorspelbaar worden.

De Summer Sales Challenge duurt negen weken.

Het fijne van de Summer Sales Challenge is dat deze gegeven wordt via een besloten groep binnen LinkedIn.

Elke week ga je aan de slag met een concrete opdracht. 

De opdrachten zorgen er voor dat je gelijk in de actiestand komt. De opdrachten zijn praktisch en duidelijk.

Elke week ga je aan de slag met een onderdeel van het marketing- en verkooproces. Op deze manier nemen we je mee aan de hand zodat je elk onderdeel kan toepassen in je eigen praktijk.

Elke maandag van 1200-1330 uur is een Zoomcall. In deze call krijg je uitleg, kun je vragen stellen of gewoon luisteren naar de vragen van andere deelnemers.

Je bepaalt zelf hoeveel je live ‘aanwezig’ wilt zijn. Elke call wordt opgenomen en is achteraf beschikbaar.

Oprechte methode

De manier van verkopen die we je leren is niet alleen heel succesvol, maar ook oprecht en superleuk. Al in het eerste verkoopgesprek zal jouw klant jouw toegevoegde waarde ervaren. Wij krijgen vaak van klanten te horen: “Wat was dat een fijn gesprek! Ik wil heel graag met jullie in zee!” Dit kun jij ook leren.

Tijdens de Summer Sales Challenge ga je aan de slag met;

Wat anderen zeggen

Summer Sales Challenge

Investeer in je eigen succes!

Voordelen van de Summer Sales Challenge

Jouw voordeel

Dat betekent