Wil jij méér zichtbaarheid, leads en nieuwe klanten deze zomer?

Doe dan mee met de Sales Challenge!

Van maandag 17 juni t/m vrijdag 28 juni gaan we je helpen om jezelf sterker te positioneren, zichtbaarder te worden, leads te genereren en betere verkoopgesprekken te voeren. Hiermee ga je nieuwe klanten werven!

Met behulp van de beste tips en inzichten vanuit onze ervaring met LinkedIn, Omzetcoaching en Succesvol Verkopen ga je praktijkgericht aan de slag zodat je succesvol klanten aantrekt en meer plezier in verkopen krijgt.

Doe mee en gun jezelf deze bijzonder effectieve en waardevolle begeleiding. Met live sessies en Q&A's en een besloten LinkedIn groep waar je alles in terug kunt vinden.

Kun je niet LIVE aansluiten? Geen enkel probleem. Je krijgt alle opnames en handouts en kunt de inzichten toepassen wanneer het je uitkomt!

We gunnen dit iedere ondernemer, daarom betaal je geen 297,- maar slechts 97,- ex btw!

Hiermee verhoog je je verkoopeffectiviteit en creëer je voor jezelf de maximale slagingskans.

Herken je dit bij jezelf?

Ik begrijp goed wat je bedoelt...

Doordat verkopen misschien niet helemaal “jouw ding” is en je je liever bezig houdt met het helpen van klanten blijft acquisitie iets wat je liever uitstelt. Het gevolg is natuurlijk wel dat je te weinig nieuwe klanten hebt. En wat vooral jammer is, is dat je daardoor minder klanten écht kunt helpen dan je eigenlijk zou willen (klanten die jouw hulp waarschijnlijk goed kunnen gebruiken). In de zomerperiode lijken je vooruitzichten niet opperbest. De werkelijkheid is dat hier geweldige omzetkansen te creëren zijn.

Sales Challenge

We gaan  je helpen om je optimaal voor te bereiden op de komende (zomer)maanden door mét jou te werken aan je zichtbaarheid en commerciële slagkracht.

Praktijkgericht en hands on en vooral op een leuke speelse manier!

Hierdoor ga jij niet alleen FOCUS aanbrengen maar ga je ook een stevige basis leggen die je structureel gaat helpen. Je aantrekkingskracht en verkoopvaardigheden zullen enorm verbeteren waardoor je ook in de toekomst meer omzet kunt realiseren.

Door regelmatig nieuwe klanten aan te trekken krijg je veel meer grip op je omzet, waardoor je minder zorgen rondom het verkoopproces hebt.

Hierdoor zul je meer financiële rust in je hoofd ervaren omdat je commerciële resultaten voorspelbaarder worden.

De Sales Challenge gaat je helpen om;

Gun jezelf meer klanten!

Sales Challenge

INCLUSIEF

Veelgestelde vragen over de Sales Challenge

Wat kost deelname en hoeveel tijd ben ik kwijt?

De belangrijkste vraag is uiteraard, wat gaat deelname je opleveren? Je krijgt tips en handvatten om structureel je zichtbaarheid en verkoopeffectiviteit te verbeteren. Hierdoor ga je meer rendement uit je marketing- en verkoopinspanningen halen. En je zult met meer plezier en gemak zichtbaar worden, leads genereren en je omzet verbeteren.

Jouw investering bedraagt geen 297,- maar slechts een symbolisch bedrag van 97,- ex btw.  In tijd ben je een aantal  uur kwijt aan de zoomcalls. De praktijkopdrachten kosten je uiteraard ook tijd, maar die vallen onder effectieve verkooptijd.

Dit vormt geen enkel probleem. Je kunt de opdrachten in je eigen tempo maken, de calls worden opgenomen en ook na afloop blijft alle content op LinkedIn beschikbaar als naslagmateriaal. Overigens kun je ook tijdens je vakantie prima een keer een LinkedIn post plaatsen en in wat verloren tijd zelf wat dialogen voeren via de chatfunctie. Maar dat is een keuze! Het is dus mogelijk om even volledig te ontkoppelen en de draad daarna op te pakken. 

De live zoomcalls vinden plaats op verschillende momenten zowel overdag als de avonduren. Zo kies je de sessies die het beste voor je uitkomen. Elke sessie is afzonderlijk bij te wonen en wordt ook opgenomen. Ook vinden er LIVE herhalingssessies plaats.

Planning;

17 juni 14-15 uur Positionering & Strategie
17 juni 18-19 uur Positionering & Strategie (Live herhaling)
18 juni 18-19 uur Omzetmachine en Pijplijn management
19 juni 10-11 uur Omzetmachine en Pijplijn management (Live herhaling) 
20 juni 10-11 uur LinkedIn for Business Introductie
21 juni 16-17 uur De perfecte post op LinkedIn
24 juni 18-19 uur De perfecte post op LinkedIn (Live herhaling)
26 juni 15-16 uur Succesvol Verkopen O.M.Z.E.T. methodiek
27 juni 13-14 uur Succesvol Verkopen O.M.Z.E.T. methodiek (Live herhaling)
28 juni 10-11 uur Succesvol Verkopen omgaan met bezwaren
28 juni 15-16 uur​ Succesvol Verkopen omgaan met bezwaren (Live herhaling​)

Iedere ondernemer of verkoper kan deelnemen. Je ervaring doet er niet toe. Het belangrijkste is dat je zelf verbeterpotentieel ziet, daar ga je mee aan de slag op je eigen manier met onze inzichten.

Dit is een eenmalig initiatief in het kader van voorbereiding op de wat uitdagender zomermaanden. Het is laagdrempelig en zeer waardevol en je kunt er ook naderhand nog veel aan hebben. De dienst gaat je helpen om “commercieel fit” te worden zodat je óók optimaal gaat presteren in – voor velen – de belangrijkste maanden van het jaar; september t/m november.