Wil jij méér zichtbaarheid, leads en nieuwe klanten?

Doe dan mee met de Oranje Sales Zomer Spelen

Van vrijdag 14 juni t/m vrijdag 9 augustus gaan we je helpen om zichtbaarder te worden, leads te genereren en betere verkoopgesprekken te voeren. Hiermee ga je nieuwe klanten werven!

Met behulp van de beste tips en inzichten vanuit onze ervaring met LinkedIn, Omzetcoaching en Succesvol Verkopen ga je praktijkgericht aan de slag zodat je succesvol klanten aantrekt en meer plezier in verkopen krijgt.

Doe mee en gun jezelf deze bijzonder effectieve en waardevolle weken met live sessies en Q&A's en een besloten LinkedIn groep waar je alles in terug kunt vinden.

Voor slechts 49,- ex btw per week!

Hiermee verhoog je je verkoopeffectiviteit en creëer je voor jezelf de maximale slagingskans.

Herken je dit bij jezelf?

Ik begrijp goed wat je bedoelt...

Doordat verkopen misschien niet helemaal “jouw ding” is en je je liever bezig houdt met het helpen van klanten blijft acquisitie iets wat je liever uitstelt. Het gevolg is natuurlijk wel dat je te weinig nieuwe klanten hebt. En wat vooral jammer is, is dat je daardoor minder klanten écht kunt helpen dan je eigenlijk zou willen (klanten die jouw hulp waarschijnlijk goed kunnen gebruiken).

Oranje Sales Zomer Spelen

Het wordt een te gekke sportzomer met het EK, de Tour de France én de Olympische Spelen.

We gaan  je helpen om gedurende die periode te werken aan je zichtbaarheid en commerciële slagkracht.

Praktijkgericht en hands on en vooral op een leuke speelse manier!

Hierdoor ga jij niet alleen FOCUS aanbrengen maar ga je ook routines ontwikkelen die je structureel gaan helpen. Je aantrekkingskracht en verkoopvaardigheden zullen enorm verbeteren waardoor je ook in de toekomst meer omzet kunt realiseren.

Door regelmatig nieuwe klanten aan te trekken krijg je veel meer grip op je omzet, waardoor je minder zorgen rondom het verkoopproces hebt.

Hierdoor zul je meer financiële rust in je hoofd ervaren omdat je commerciële resultaten voorspelbaarder worden.

De Oranje Sales Zomer Spelen gaan je helpen om;

Gun jezelf meer klanten!

Oranje Sales Zomer Spelen

INCLUSIEF

Veelgestelde vragen over de Oranje Sales Zomer Spelen

Wat kost deelname en hoeveel tijd ben ik kwijt?

De belangrijkste vraag is uiteraard, wat gaat deelname je opleveren? Je krijgt tips en handvatten om structureel je zichtbaarheid en verkoopeffectiviteit te verbeteren. Hierdoor ga je meer rendement uit je marketing- en verkoopinspanningen halen. En je zult met meer plezier en gemak zichtbaar worden, leads genereren en je omzet verbeteren.

Jouw investering bedraagt 392,- ex btw dat komt neer op 49,- euro per week. In tijd ben je 8 x 1 uur kwijt aan de zoomcalls. De praktijkopdrachten kosten je uiteraard ook tijd, maar die vallen onder effectieve verkooptijd.

Dit vormt geen enkel probleem. Je kunt de opdrachten in je eigen tempo maken, de calls worden opgenomen en ook na 9 augustus blijft alle content op LinkedIn beschikbaar als naslagmateriaal. Overigens kun je ook tijdens je vakantie prima een keer een LinkedIn post plaatsen en in wat verloren tijd zelf wat dialogen voeren via de chatfunctie. Maar dat is een keuze! Het is dus mogelijk om even volledig te ontkoppelen en de draad daarna op te pakken. 

De live zoomcalls vinden plaats op vrijdag om 15 uur en worden ook opgenomen. De data zijn 14, 21 en 28 juni, 5, 12 , 19 en 26 juli en 2 en 9 augustus. er zijn dus negen calls in acht weken. De eerste call is de kick-off en op 9 augustus de afsluiting en prijsuitreiking.

Je wint vooral door het verbeteren van je mindset, vaardigheden en structuur. Daarnaast maken de best presterende deelnemers kans op prijzen uit het assortiment van onze dienstverlening. Dat kan variëren van een cadeaubon tot een gratis omzetcoaching of deelname aan een van onze challenges.

Iedere ondernemer of verkoper kan deelnemen. Je ervaring doet er niet toe. Het belangrijkste is dat je zelf verbeterpotentieel ziet, daar ga je mee aan de slag op je eigen manier met onze inzichten.

Dit is een eenmalig initiatief in het kader van de sportzomer. Het is laagdrempelig en zeer waardevol en je kunt er ook naderhand nog veel aan hebben. De dienst gaat je helpen om “commercieel fit” te worden zodat je optimaal gaat presteren in – voor velen – de belangrijkste maanden van het jaar; september t/m november.