Achtergrond afbeelding landingspagina profielscan

Creëer een sterk LinkedIn profiel en trek klanten aan met deze tips.

De basis voor een succesvolle LinkedIn strategie is een sterk persoonlijk profiel. Lees verder als jij ook kosteloos een analyse van je LinkedIn profiel wilt ontvangen. Inclusief concrete tips om het te versterken. 

Als je actiever wordt op LinkedIn, dan ga je meer profielbezoekers krijgen. Dat is ook het eerste doel van die activiteiten. De profielbezoekers zijn ontzettend waardevol. Door het bezoek geven ze jou namelijk het signaal dat ze potentiële klanten zijn. De afgelopen jaren hielp ik meer dan 1000 ondernemers met het versterken van hun LinkedIn profiel. Uiteraard met als doel om meer klanten aan te trekken. 

Voor veel van hen maakte ik een persoonlijke video. Ook wel een ‘screen-recording’ genoemd. In die video’s loop ik langs de onderdelen van een profiel en spreek concrete tips in. Heel erg persoonlijk dus. Zodat je precies weet met welke onderdelen je aan de slag moet gaan om een sterk LinkedIn profiel te maken. Een profiel dat klaar is om leads en klanten aan te trekken. Ik krijg vaak ontzettend leuke reacties na het maken van dergelijke video’s.

 

Het goede nieuws voor jou is dat jij ook zo’n video aan kunt vragen en dat zonder ervoor te hoeven betalen. Je leest het goed! Jij kunt ook helemaal kosteloos zo’n video ontvangen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het formulier hieronder invullen. 

Zorg er daarnaast voor dat je mij een connectieverzoek stuurt via LinkedIn. Alleen dan kan ik je namelijk de video toesturen. Dat gaat niet als we niet gelinked zijn. Daarnaast kan ik in veel gevallen niet je gehele profiel zien als we geen connectie hebben gemaakt. Hieronder staat de link naar mijn profiel. Klik met je rechtermuis knop op de link en open dat dan in een nieuw venster of tab. Zo blijft deze pagina ook staan om het formulier hieronder in te vullen. https://www.linkedin.com/in/markvosomzetcoach/

Wil jij een profiel creëren dat leads en klanten aantrekt in plaats van afschrikt? Vraag dan hieronder kosteloos jouw persoonlijke profielscan aan. 

Wil je na het versterken van je profiel ook de rest van je strategie bepalen? 

Schrijf je dan kosteloos in voor onze LinkedIn masterclass. We maken de bewezen strategie voor jou inzichtelijk, waarmee we jaarlijks honderden klanten aantrekken met behulp van LinkedIn. We helpen onze klanten met het implementeren en borgen van deze strategie. Waardoor je een constante stroom van leads en klanten creëert. Klik op de link hieronder en schrijf je kosteloos in voor deze masterclass. https://omzetcoach.nl/events/webinar-linkedin-for-business/

Hoe ontvang ik de video?

Die ontvang je via LinkedIn. De video is qua MB grootte vaak te groot om te mailen en via LinkedIn lukt het doorgaans wel. Stuur dus gerust alvast een connectieverzoek naar Mark Vos. https://www.linkedin.com/in/markvosomzetcoach/

 

Deel dit bericht