by-kimdas-LR-27

Business Canvas voor méér omzetgroei en de hoogste verkoopeffectiviteit!

Met de Omzetgroei Business Canvas heb je in één handig A4 een praktisch overzicht van belangrijke elementen die jou helpen je omzet te verhogen en je business te laten groeien. Of je je nou zorgen maakt om je omzet of je hebt ambitie om verder te groeien, dit handige template gaat jou gegarandeerd helpen! Zowel bij het bepalen als het behalen van je (omzet)doelen in de komende periode! Géén wondermiddel, maar wel een hulpmiddel vol met suggesties waar jij misschien niet aan hebt gedacht! 

Ben je ondernemer en ga je aan de slag met jouw marketing- en verkoopplannen? Dan is ons Succesvol Verkopen Werkboek deel 2 (Fundament) al niet te missen. Maar nu krijg je óók nog geheel kosteloos de beschikking over ons eigen Omzetgroei Business Canvas! Dit Omzetgroei Canvas helpt ons al jarenlang om succesvol te groeien.

Business Canvas voor méér omzetgroei, onderdeel van een waardevolle toolkit

Het Business Canvas voor méér omzetgroei is onderdeel van een belangrijke set hulpmiddelen die jou helpen je commerciële doelen te bepalen en te behalen. Samen vormen de handige Omzettools van Omzetcoach.nl een waardevolle toolkit. Met de Omzetscan breng je snel je commerciële ontwikkel- en verbeterpunten in kaart. De handige Omzetprognose helpt je om per maand je omzetdoel in kaart te brengen en maakt het gat tussen je huidige en verwachte omzet helder. Zodat je daar dus corrigerende acties op kunt bepalen. Het Omzetgroei Business Canvas maakt het plaatje compleet.

Ideaal voor ondernemers die zelf aan de slag willen met het bepalen van hun commerciële strategie, prioriteiten en acties om hun omzetdoel te halen.

Hulp nodig? Boek kosteloos en vrijblijvend jouw omzetgroeigesprek!

Als je goed bent in je vak betekent dat niet altijd dat je óók goed bent in marketing en verkoop. Ondernemers maken zich (soms) zorgen over hun omzet. Heb je genoeg leads en lukt het om voldoende klanten aan te trekken? Heb je volgende maand voldoende inkomsten? Of heb je het gevoel dat je (omzet)kansen laat liggen en wil je groeien? Speciaal voor die ondernemers is er de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een Omzetgroeigesprek aan te vragen. In dit één op één gesprek van dertig minuten zullen we je aan de hand van een aantal vragen wat tips geven. En brengen we een advies uit over hoe jij je verkoopeffectiviteit kunt verbeteren. Het is normaal om te investeren in vakkennis. Hierdoor kun je je klanten immers beter helpen. En daar haal jij voldoening uit. Dan is het óók fijn als je een constante stroom van leads en klanten hebt. En de voorspelbaarheid van je omzet groter wordt. ‘s Nachts wakker liggen is écht onnodig! Investeer in je eigen succes.

Omzetcoaching

Voor doorpakkers die het níet alleen willen doen en tempo willen aanbrengen in het verbeteren van hun marketing- en verkoopaanpak is er Omzetcoaching. Deze betaalbare één op één maatwerkoplossing voor professionals én voor het MKB zorgt ervoor dat je de slimste keuzes gaat maken in het woud van mogelijkheden die er bestaan rondom marketing en verkoop. Samen met een van onze omzetcoaches maak je een SMART Omzetgroeiplan. Ja gaat zelf of met je team aan de slag met acties die bijdragen aan het behalen van je omzetdoel. Hierdoor ga je méér verkopen in minder tijd. Maak je je geen zorgen meer over je omzet en hou je méér geld over om te besteden aan leuke dingen! Zoals vrije tijd en je gezin. Of om te investeren in verdere groei van je bedrijf.

Deel dit bericht