Leer verkopen met meer plezier - download de tips hier

Acquisitietips, verkoop met méér plezier en word een succesvol verkoper

Acquisitietips, verkoop met méér plezier en word een succesvol verkoper. Acquisitie is voor slechts een handvol ondernemers het leukste onderdeel van het ondernemerschap. De meeste ondernemers die ik ken zijn heel goed in hun vak maar hebben een beetje een hekel aan verkopen of vertonen allergische reacties wanneer het op acquisitie aankomt. Ze hebben er maar weinig plezier in.

Dat is jammer want een groot deel van je succes bij acquisitie hangt af van de mate waarin je er plezier aan beleeft. Plezier hebben in wat je doet is de basis voor jouw succes en voor sales is dat niet anders.

Acquisitietips, verkoop met méér plezier en word een succesvol verkoper

Dit boekje met tips is samengesteld naar aanleiding van de acquisitieweken die Omzetcoach.nl onlangs heeft georganiseerd voor een groep van ruim veertig enthousiaste ondernemers.

Download de Acquisitietips door op de afbeelding te klikken

De tips zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën; voorbereiding en afspraken maken, verkoopgesprekken voeren en omzetkansen verzilveren. Omzetcoach.nl helpt ondernemers bij het behalen van hun omzetdoel. Dat doen we door te helpen bij het vergroten van de verkoopeffectiviteit van onze klanten. Hierbij focussen we op het ontwikkelen van een commerciële mindset, het verbeteren van 21e-eeuwse vaardigheden en het aanbrengen van structuur in het verkoopproces.

Vind je verkopen lastig? Gebruik de acquisitietips van omzetcoach.nl

Vervolgstappen

Omzetcoach.nl biedt verschillende vervolgstappen om te groeien op het gebied van Succesvol Verkopen en verkoopeffectiviteit. Bekijk ál onze Acquisitietips, verkoop met méér plezier en word een succesvol verkoper.

Je kunt geheel kosteloos een Omzetscan maken en inzicht krijgen in je commerciële ontwikkel- en verbeterpotentieel.

Ook kun je met ons in gesprek over het vergroten van jouw verkoopeffectiviteit, we bieden een gratis Omzetgroeigesprek aan.

Wil je je verder bekwamen in je commerciële vaardigheden, doe dan mee aan Succesvol Verkopen Zonder Te Verkopen. Je kunt ieder moment instappen in deze training. Het traject biedt 24/7 support op basis van fair use en wekelijkse zoomcalls om te oefenen en vragen te beantwoorden.

Heb je behoefte aan persoonlijke Omzetcoaching, kijk dan op onze website voor de mogelijkheden, onze trajecten zijn altijd maatwerk!

Houd ook onze LinkedInprofielen en website in de gaten voor toekomstige challenges en acquisitieweken.

Veel succes met je business.

Wacht niet op omzetkansen, creëer ze zelf!

P.s. Bekijk hieronder de video’s met uitleg over ons Omzetgroeimodel en een testimonial van een van onze tevreden klanten die een Omzetgroeitraject heeft gevolgd!

Deel dit bericht