Kosteloze live Online Masterclass
Meer leads en klanten met LinkedIn

Leer in 60 minuten de basis van de LinkedIn for Business strategie waarmee wij én onze klanten miljoenen views, duizenden leads en honderden klanten konden aantrekken, en hoe jij dit kunt doen voor jouw business.

Eerstvolgende datum: maandag 15 mei 11:00 uur.

Kun je niet wachten tot de live Online Masterclass en wil je meteen kijken? Bekijk dan de verkorte versie in een 40 minuten video.

Herken jij een aantal van deze uitdagingen?

Zou het niet mooi zijn als je

Boek een kosteloos Omzetgroeigesprek

Tijdens een omzetgroeigesprek gaan we in gesprek over jouw ondernemerschap en gaan we dieper in op de uitdagingen die je ervaart op commercieel gebied. 

Door vooraf de Omzetscan in te vullen, krijg je direct inzicht in jouw commerciële ontwikkel- en verbeterpotentieel.  

Na afloop heb je inzicht in jouw huidige situatie, ontwikkelpunten op commercieel gebied, snap je wat de impact hiervan is én wat mogelijke oplossingen kunnen zijn.

Resultaten van onze eigen LinkedIn for Business groeistrategie

De afgelopen jaren hebben we de LinkedIn for Business groeistrategie ontwikkeld. Deze strategie bestaat uit een combinatie van zichtbaarheid en aantrekkingskracht creëren op LinkedIn, het aantrekken van leads en het opvolgen van deze leads zodat ze klanten worden. Elke maand delen we in een live online masterclass het fundament van deze strategie.

1
verkoopdagen
1
Volgers
1
Leads
1
klanten


Realiseren van omzetdoelstellingen

We helpen jou om je eigen verkoopeffectiviteit de vergroten en daardoor je omzetdoelstellingen te halen. Dat doen we met behulp van het bewezen succesvolle Omzetgroeimodel®️ voor meer leads, klanten en omzet.

Video afspelen

Omzetcoaching


We werken op basis van drie succesingrediënten

Mindset – belemmerende overtuigingen wegwerken

21e eeuwse vaardigheden – tools en skills leren

Structuur – implementeren dagelijkse structuur van werken of systemen om omzetkansen te borgen en verzilveren

24/7 support

Ons team van Omzetcoaches is “24/7” beschikbaar via de helpdesk via mail, app en telefoon om je succesvol te maken!

Diensten

Een greep uit onze klanten

Resultaten van onze klanten

1 Post, meer dan 300.000 views

Mijn meest succesvolle post op LinkedIn heeft meer dan 300.000 views opgeleverd. Die heb ik dankzij Omzetcoach.nl gerealiseerd. 

Om als startend bedrijf opdrachten binnen te halen heb ik bij Omzetcoach.nl Omzetcoaching en LinkedIn for Business gevolgd. 

Omzetcoach.nl heeft mij de technische kant van LinkedIn laten zien. Ook hebben ze mij het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om met LinkedIn te starten en mezelf op LinkedIn zichtbaar te maken. Het persoonlijke contact wat ik hierin met Franck had vond ik geweldig. 

LinkedIn for Business maakt het voor mij leuk om met LinkedIn te werken. Ook heeft het me veel tijd bespaard en opdrachten opgeleverd. 

Hans de Boer

Mijn investering heb ik in 3 maanden 10x terug verdiend

Omdat ik mijn LinkedIn kennis wilde actualiseren ben ik ingestapt op het LinkedIn for Business Online Implementatietraject bij Omzetcoach. Daarbij stel ik graag een uitdagend doel.

Een omzetcoach vertelde van iemand die via LinkedIn een webinar met 200 deelnemers realiseerde. Dit daagde mij uit om drie webinars te plannen.

Ik verzamelde hiervoor 287 inschrijvingen. Zo verdiende ik mijn investering in 3 maanden 10 x terug. Deelnemers voor het webinar kreeg ik via een LinkedIn bijdrage met 13.000 views.

Mark heeft hierbij meegekeken naar de tekst. De andere helft van de deelnemers kwamen voort uit mijn mailinglijst.

Bij Omzetcoach zijn ze klantgericht en kijken ze positief-kritisch met je mee hoe je jezelf op LinkedIn nog scherper neer kunt zetten.

Saskia Postma

Oprichter en merkstrateeg, De Personal Branding coach Bv

Één nieuwe klant betekent voor mij tienduizenden euro's omzet

Ik maak met CFO’s van een financieel shared service center een kenniscentrum, dat 75% kosten reduceert.

Ik was LinkedIn op eigen houtje aan het verkennen. Dit kostte me veel tijd en energie en had weinig resultaat.

Franck en zijn collega’s van Omzetcoach.nl hebben van ‘sociaal verkopen’ hun vak gemaakt en zijn experts.

Met hun aanpak heb ik me in zes weken tijd heel gestructureerd ‘sociaal verkopen’ eigen gemaakt.

De resultaten zijn veel bereik en interactie op mijn bijdragen, gesprekken, 25% groei van mijn netwerk én flinke omzetgroei!

De investering is ruimschoots terugverdiend en het fijnste is dat ik het leuk vind op deze manier via LinkedIn contact te hebben met relaties, dat maakt deze aanpak voor mij duurzaam, dat is winst.

Als je uit LinkedIn leads wilt halen en met vakmensen wilt werken beveel ik Franck en zijn collega’s van harte aan.

Carina van Reeven

Shared Service Gids

Klaar voor de toekomst

Ik heb Omzetcoach.nl ingeschakeld als sparringpartner voor mij als MKB ondernemer en vooral om te werken aan het verhogen van de verkoopeffectiviteit van mijn team.

We hebben onder andere zelf omzetcoaching als aansturingsmethodiek geïmplementeerd en werken met een continue verbetercyclus op het commerciële proces.

We hebben hierdoor meer focus op het behalen van onze omzetdoelstelling. We benutten ons ERP systeem nu ook optimaler om het salesproces te managen.

Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde richting de klant zijn cruciaal voor onze business. De afgelopen periode kenmerkte zich door een strategische herpositionering en rebranding van ons merk.

Hierbij heeft ook het LinkedIn for Business programma geholpen om TAPES.NL zichtbaarder en klant aantrekkelijker te maken. Dit levert ook concreet leads op.

Het fundament van ons bedrijf is op commercieel vlak nóg steviger geworden en klaar voor de toekomst.

Robin van Ingen Schenau

TAPES.NL