mvb2020-02-01-1013-scaled-1

In 7 stappen naar méér omzet met LinkedIn

Dit is “spooky” zei mijn nieuwe klant vandaag toen ik haar uitlegde dat mijn telefoontje geen toeval was. En ze was niet de enige die dag. 

Ik had vier gesprekken en kon vier keer een nieuwe klant noteren. De rest van de middag kon ik besteden aan het bouwen aan mijn bedrijf.

Het proces bij deze klant bestond welgeteld uit 7 stappen met als resultaat een verbluffende verkoopeffectiviteit van 100%. Geen tijdverspilling met koude telefoontjes.

In plaats van een groot aantal telefoontjes met zure reacties, negatieve respons en afwijzingen krijg ik dagelijks mensen aan de lijn die me al een beetje kennen, verrast zijn door de snelheid van reageren en de persoonlijke interesse.

Dit werkt niet alleen bij mij maar inmiddels ook bij veel van onze klanten en dit is slechts één voorbeeld van een succesvol verkoopproces ingericht op basis van aantrekkingskracht. We gebruiken er méér om ook zelf duurzame leadbronnen te ontwikkelen en de voorspelbaarheid van onze omzet te vergroten. 

Uiteraard kunnen we dit ook aan jou of je teamleden leren.

Heb jij méér klanten en méér omzet nodig en wil je snel schakelen?

Soms kun je kennis en ervaring beter inkopen om snel en effectief een goed verkoop- en marketingproces in te richten. Dan haal je direct een hoger rendement uit je eigen inspanningen en zul je sneller je omzetdoel bereiken.

Durf jij te schakelen om sneller resultaat te halen? En ben je bereid om te investeren in je eigen succes? Dan kun je bij ons terecht voor 1:1 omzetcoaching waarbij we je integraal helpen met de onderdelen van je marketing- en salesproces die verbeterd kunnen worden. We kijken daarbij naar jou als ondernemer, je vaardigheden, je werkprocessen en je commerciële prioriteiten en werken met actiegerichte SMART Omzetgroeiplannen.

LinkedIn for Business 

Speciaal om je zichtbaarheid en aantrekkingskracht op LinkedIn te vergroten hebben we de workshop “LinkedIn for Business” ontwikkeld. Wil je een duurzame leadbron maken van jouw LinkedIn? Dan is het LinkedIn for Business programma iets voor jou. Het programma bestaat uit een combinatie van onze workshop, een implementatieproces, training en omzetcoaching gericht op het aantrekken van klanten via LinkedIn. 

Bekijk de workshoplocaties, data en de programma’s

Vraag je je af of dit wel bij je past of op jouw business van toepassing is neem dan contact met ons op of lees wat andere deelnemers en omzetcoachingsklanten zeiden.

Deel dit bericht